Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével

-20%
Raktárkészlet: 0 db
Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével
2 300 Ft
Akció: 1 840 Ft1840
Kezdete: 2018.05.30   Vége: 2018.08.31
Akcióból hátralévő idő:

 

A könyv előrendelhető. Várható szállítás 2018. augusztus vége.

Az előrendelési időszakban a könyv árából 20% kedvezményt biztosítunk!

 

 • Dr. Lénárd András ajánlásával:

  A robotika jelentősége napról napra növekszik. A ma iskolába járó gyerekek számára a mindennapi környezetük természetes velejárói lesznek az életünket megkönnyítő robotok. Mégsem ez az elsődleges indoka annak, hogy évek óta kutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk ezeket az eszközöket az óvodás és kisiskolás gyerekek fejlesztésében. A robotok ugyanis nem csak az emberi munka kiváltásra, hanem a gondolkodás hatékony fejlesztésére is kiválóan alkalmasak. Kötetünkben szeretnénk bemutatni, hogy lehet először még robotok nélküli cselekvésekből, játékokból, fejtörőkből kiindulva, majd egyszerű padlórobotokat használva egyre összetettebb problémákat leküzdve, algoritmusokat alkalmazva, tesztelve majd létrehozva hatékonyan gondolkodó, kreatív problémamegoldókká válnia a ránk bízott gyerekeknek. Szeretnénk átadni tapasztalatainkat, kipróbált eszközeinket, módszertani megoldásainkat annak érdekében, hogy óvodai foglalkozásokon, informatikaórákon, szabadidőben, szakköri keretek között, otthon vagy akár a pedagógusképzésben a felnövekvő generációkat szolgálhassa.

  Minden általunk közreadott módszertani megoldás kiállta a gyakorlat próbáját, azokat több gyermekcsoporttal közösen teszteltük, ezért bátran ajánljuk hasznos forgatásra, kipróbálásra könyvünket, feladatainkat, unplugged játékainkat, robotpályáinkat és feladatkártyáinkat.

  Kívánjuk, hogy a gyerekeknek és pedagógusoknak, szülőknek és pedagógusjelöltjeinknek ugyanakkora örömöt jelentsen használatuk, mint nekünk létrehozásuk.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  SL903