Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Lipo akkumulátor 3,7V 1000mAh

Lipo akkumulátor 3,7V 1000mAh
2 250 Ft2250

Lithium polymer akkumulátor mBot robotokhoz

 • Ez a LiPo (Lithium Polymer) akkumulátor csak az mBot (nem az mBot Ranger) robotokkal kompatibilis.

  A lítium polimer akkumulátorok vékonyak, könnyedek és nagy teljesítményűek. A kimenet 4.2V-tól kezdve egészen 3.7V-ig terjed. Ennek az akkumulátornak a kapacitása 1000mAh, összesen mintegy 3,7 Wh. Az akkuk kétpontos JST-PH csatlakozóval vannak ellátva, ahogy az ábrán is látható.

  A beépített védelmi áramkör megvédi az akkumulátort a túltöltéstől és meggátolja, hogy túl alacsony szintre essen a feszültsége, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor teljesen kikapcsol, amikor eléri a 3,0V feszültségszintet. Nagyon fontos, hogy csak LiIon/LiPoly konstans áramú és konstans feszültségű töltővel szabad tölteni ezeket az akkumulátorokat.

  A legtöbb LiPo-hoz hasonlóan, az általunk forgalmazott akkumulátorok sem tartalmaznak termisztorokat. Ezért ajánljuk, hogy a töltés 1/2C vagy kisebb legyen. A 100mA és 500mA közötti érték megfelel ennek az elvárásnak, és ezért USB portról tölthetőek.

  Az mBot robotok tartalmazzák a megfelelő töltő áramkört az mBot mCore alappanelen, ezért csak csatlakoztatni kell a robotot egy usb csatlakozóra és már töltődik is az akkumulátor, amit egy piros led is jelez. Ha teljesen feltöltődött az akkumulátor, akkor a led zölden fog viágítani. Ekkor már kihúzhatja az Usb kábelt a csatlakozóból és használhatja a robotot.

  Az akkumulátorok tölthetőek LiPo akkumulátorok töltésére alkalmas akkutöltővel is. Itt vigyázzon a töltési áram nagyságára.

  További biztonsági figyelmeztetés: Sose használj NiMH/NiCd/ólom-savavs és egyéb nem a LiPo akkumlátorokhoz használható töltőt. Továbbá sose zárja rövidre, ne hajítsja tűzbe, ne törje össze, mert baleset és veszély forrása lehet és szennyezi a környezetet is. Ezeket az akkumulátorokat csak hozzáértő módon szabad használni.

  Jellemzők:

  Akkumulátor típusa: polimer lítium akkumulátor / újratölthető akkumulátor
  Töltési módszer: csatlakoztassa az mCore töltőt az USB-n keresztül
  Akkumulátor kapacitása: 1000mAh
  Névleges akkumulátor feszültsége: 3.7V
  Súly: 20 g
  Akkumulátor mérete: 34 * 50 * 6mm

 • Cikkszám
  Hr-20000
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.