Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Netsupport tantermi menedzsment szoftvercsomag

Netsupport tantermi menedzsment szoftvercsomag
 • Netsupport tantermi menedzsment szoftvercsomag
 • Netsupport tantermi menedzsment szoftvercsomag

A NetSupport több, mint 25 éve élen jár az innovatív megoldások fejlesztésben - távvezérlés, készletgazdálkodás, felügyelet, oktatás, vevőszolgálat, segítségnyújtás, védelem, riasztás. Több modulból álló rendszer.

 •  

  Manager

  PC távvezérlés

  Egyedülálló szoftver a távoli PC vezérlésben - zökkenőmentes és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a munkaállomások és a szerverek között akár helyben, akár távolról, asztali gépről, notebookról, tabletről vagy akár telefonról. Magyar nyelven is elérhető

  DNA

  IT készletgazdálkodás és felügyelet

  A NetSupport DNA (Dynamic Network Adminstration) egy könnyen használható eszköz a vállalati hálózatok kezelésére, eszközeink és szoftvereink nyilvántartására és felügyeletére.

   

  School

  PC labor felügyelet

  Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben. Magyar nyelven is elérhető!

  Assist

  Mac és Linux osztálytermi felügyelet

  Apple Mac és Linux operációs rendszerekhez fejlesztett központi osztálytermi megoldás, mely biztosítja a tanárok részére a szükséges eszközöket az interaktív oktatás megteremtéséhez, a diákok munkájának nyomon követéséhez és tudásuk teszteléséhez.

   

  ServiceDesk

  Vevőszolgálat

  Nagy teljesítményű, felhasználóbarát web alapú alkalmazás, amely a felhasználók segítségkéréseit és az arra adott válaszintézkedéseket részleteiben rögzíti, segíti, automatizálja a problémák hatékony megoldását.

  Protect

  PC védelem

  Védi az asztali számítógépeket és a Windows operációs rendszert a kártékony beavatkozások ellen, akár szándékolatlanul, akár kártokozó szándékkal következnek be. Megakadályozza az asztali számítógépek beállításainak módosítását, ellenőrzi a rendszerhasználatot és a felhasználók munkáját.

   

  Notify

  Riasztás, üzenetküldés

  Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.

   

  24-7

  Távoli segítségnyújtás

  Helpdesk-et üzemeltet? IT konzultáns? Esetleg outsourcing szolgáltatást végez? Szeretne azonnali távoli segítséget nyújtani a világ bármely pontján egy internet kapcsolat segítségével, a nap 24 órájában, a hét minden napján? Itt a megoldás!

   

   

   

   

 • Cikkszám
  Nsup
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.