Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


RaV tantermi keretrendszer CD (intézmény/3 év)

RaV tantermi keretrendszer CD (intézmény/3 év)
1 460 500 Ft

Ezzel a szoftverrel a tanulók motiváltságát lehet fokozni vagy megteremteni. Minden egyes kapott érdemjegyhez a pedagógus egy kódot is ad. Ezt a tanuló regisztrálja a szoftverben, így átalakítja virtuális pénzzé. Ebből tud vásárolni magának különböző dolgokat a diák. A kódot nem csak érdemjegyhez lehet adni, hanem jutalmazásért, órai munkáért...stb.

A megvásárolt termékek mennyiségével és milyenségével versenyeznek is a tanulók. Mindeközben olyan döntési helyzetekkel találkoznak, amilyenekkel majd az életben is. Pl. autót vegyen vagy házat?….stb Minden megvásárolható terméket el is tud adni, természetesen veszteséggel. Minden termék amit megvásárolnak a tanulók, jár bizonyos fenntartási költséggel!

Abban az esetben ha valakinek nem áll módjában ötösöket szerezni, akkor a beépített szorgalmi feladattal is tud pénzt gyűjteni. Megtapasztalhatja, hogy szorgalommal a tehetség vagy a lehetőség hiánya kompenzálható!

 • További előnyök:

  • egyszerűen áttekinthető és bármilyen készülékkel használható
  • a pedagógusoknak nem kell semmit megtanulni
  • a tanulók a munkájukért (tanulásért) kapnak virtuális pénzt
  • olyan döntéseket, kell meghozniuk amiket majd az életben is

   

  Kiknek ajánljuk:

   

  Olyan intézményeknek és pedagógusoknak, akik szeretnék a tanulóik motiváltságát fokozni. Digitális eszközöket újfajta módon is bevonni az oktatásba. 

 • Pályázati ajánló
  EFOP-3.2.3-17, VEKOP-7.3.3-17
  Cikkszám
  rav