Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


A problémamegoldás tanulható - interaktív CD-rom - harmadik szint: 3. osztályosoknak [Cd-ről indítható]

A problémamegoldás tanulható - interaktív CD-rom - harmadik szint: 3. osztályosoknak [Cd-ről indítható]
Szervesen illeszkedik a kompetenciafejlesztő programok eszköztárába, mégpedig úgy, hogy elkerüli a függést műveltségterületektől és tankönyvektől, ezért bármely programmal működő iskolában minden évfolyamon, akár tanórán kívül is használható.
 • A 6 részes interaktív CD-ROM sorozat különböző szinteken a problémamegoldás széles tárházát kínálva nyújt segítséget a stratégiák elsajátításához, annak érdekében, hogy az Ön diákjai sikeres problémamegoldókká váljanak. Részenként kilenc, az életben is előforduló, valódi problémát fogalmaz meg gyermekközeli módon, amelyeknek megoldásához különböző stratégiákat kínál fel.

  A sorozat komplex módon támogatja a kompetenciafejlesztést:

  • Szervesen illeszkedik a kompetenciafejlesztő programok eszköztárába, mégpedig úgy, hogy elkerüli a függést műveltségterületektől és tankönyvektől, ezért bármely programmal működő iskolában minden évfolyamon, akár tanórán kívül is használható.
  • Egyéni és csoportos differenciálásra is megfelelően alkalmazható, hiszen válogathatunk a feladatok között, /eltérő nehézségi fok, eltérő stratégia és megoldási lehetőség/, de azonos feladaton belül is /alapfeladat, kiegészítő feladat/.
  • Játékosan, a gyermek érdeklődésére építve tanít, miközben lehetővé teszi a próbálkozást, az egyéni elképzelések kipróbálását, jelentősen növelve a tanulói motivációt.
  • Interaktív táblán és számítógépen egyaránt használható.
  • A mellékelt tanári segédletek /egy rövidebb összefoglaló, és egy részletes óravázlat/ javaslatokat.

 • Licensz
  Cd-ről indítható
  Cikkszám
  MK-6183-5-A