Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Taneszközblog

Művészeti nevelés taneszközök
Iskolai tábla
Képességfejlesztés - SNI taneszközök
Könyv, film, zenemű
Irodaszer
2017.11.28 14:07

Kiterjesztet valóság az iskolában?

A Stiefel új generációs Fixi tanulói munkalapjain jelent meg az oktatásban Magyarországon először a kiterjesztett valóság, angolul augmented reality (AR). A munkalapok egyik oldalát az ingyenesen letölthető ARRA applikációval beolvasva sok különböző tartalom válik elérhetővé: videók, játékok, gyakorlófeladatok.

Ezt a technológiát most az iskolai oktatásban is használhatóvá tesszük! Ismerjék meg új AR taneszközeinket, melyek a kor elvárásainak megfelelő, látványos szemléltetőeszközök. Nincs többé a gyerekek számára túl száraz tantárgy vagy unalmas tanóra, mivel ezek az új digitális alkalmazások a mobileszközeiken keresztül szólítják meg őket.

2016.05.30 12:54

Vigyázz, hogy ülsz!

Miért fontos az iskolákban a jó székek használata?

 

Fajos-dereku-ember-Entelo-iskolai-szek

Az egészséges felnőttlét alapja a helyes tartás.  A helytelen tartásból fakadóan nemcsak meggörbülünk, hanem nagyon sok betegséggel kell megküzdenünk.


Magyarország felnőtt lakosságának közel 80%-a szenved derékfájdalomtól, a középkorúak jó része leginkább emiatt kerül betegállományba.

Azok az emberek, akiknek feszesek a hátizmaik, porckorong károsodásuk, csontritkulásuk, fejfájásuk, isiászuk vagy egyéb gerincpanaszuk van, sokat szenvednek a fájdalomtól.

Ne csak olvassa - nézze és hallgassa is a Himnuszt és a Szózatot!

 

Himnusz-Fixi-tanuloi-munkalapKiterjesztett valóság az iskolában - a Stiefel Eurocart új Fixi tanulói munkalapjai és a hozzájuk kapcsolódó oktatótablók sokkal többet nyújtanak, mint az, amit a papírra nyomtatva láthat.

Töltse le alkalmazásunkat, és a kotta megszólal! Egy forradalmian új technológia, a kiterjesztett valóság segítségével (angol nevén augmented reality) csak rá kell irányítania mobiltelefonja vagy táblagépe kameráját a Fixi tanulói munkalapon vagy a Stiefel oktatótablón lévő kottára, és máris elindul a Himnusz vagy a Szózat videója.

Hogyan kell a QR-kódot leolvasni?

QR-kód leolvasó

A QR-kód segítségével honlapcímeket, közösségi portálok linkjeit, szövegeket, telefonszámokat, videókat, e-mail címeket vagy akár események információit is gyorsan megtekinthetjük. Egy QR-kód-olvasó programmal másodpercek alatt leolvashatjuk és menthetjük az adott információt. Ez a kódolvasó már sok telefonba előre telepítve van, de számtalan jobbnál jobb változatot le is tudunk tölteni ingyenesen. Lássuk, hogyan kell használni.

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.