Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


PASCO Smart Cart Hajlított dinamikai rendszer

PASCO Smart Cart Hajlított dinamikai rendszer
 • PASCO Smart Cart Hajlított dinamikai rendszer
 • Cikkszám
  PS1182015
Adatok
643 100 Ft
PASCO cikkszám:
ME-5700B

A készlet tartalmaz egy hajlított útelemet, amellyel a diákok dombokat és völgyeket hozhatnak létre az energiamegmaradásos kísérletekhez.

 • Adatokat a Smart Cart beépített szenzorai segítségével gyűjthet. A mozgásszenzorral ellentétben itt nincs szükség, hogy a kiskocsi a szenzor látóterében legyen az adatgyűjtéshez, így átmehet a dombokon és völgyeken is adatgyűjtés közben. Továbbá, mivel a Smart Cart szenzorai vezeték nélküliek, így a vezetékek nem okoznak további súrlódást. 

  Jellemzők:

  • Az egyenes és hajlított darabok szabadon kombinálhatók. A kiskocsi egy pálya magas pontjáról indul, keresztülmegy magasabb és alacsonyabb pályaszakaszokon, majd egyenes pályára érkezik. Ezzel a magasságkülönbség mérése igen egyszerűvé válik. 
  • A kiskocsi tömege igen egyszerűen változtatható, így a kísérlet tömegtől való függése könnyen megvizsgálható.
  • Másik lehetséges konfiguráció egy lejtő készítése, melyen oda-vissza oszcillál a kiskocsi, a pozíció, sebesség és gyorsulás adatokat egyenesen az eszközére küldve. Ez a sokoldalú rendszer rendszeres dinamikus kísérletekre is használható, mint impulzus, ütközés, Newton II. törvénye és még sok más.

  A csomag tartalma: