Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek
Pályázat
Térkép
Interaktív
Művészeti nevelés taneszközök


RaV tantermi keretrendszer szolgáltatás (1 év)

RaV tantermi keretrendszer szolgáltatás (1 év)
 • Pályázati ajánló
  EFOP-3.2.3-17, VEKOP-7.3.3-17
  Cikkszám
  rav-1
Adatok
762 000 Ft

Ezzel a szoftverrel a tanulók motiváltságát lehet fokozni vagy megteremteni. Minden egyes kapott érdemjegyhez a pedagógus egy kódot is ad. Ezt a tanuló regisztrálja a szoftverben, így átalakítja virtuális pénzzé. Ebből tud vásárolni magának különböző dolgokat a diák. A kódot nem csak érdemjegyhez lehet adni, hanem jutalmazásért, órai munkáért...stb.

A megvásárolt termékek mennyiségével és milyenségével versenyeznek is a tanulók. Mindeközben olyan döntési helyzetekkel találkoznak, amilyenekkel majd az életben is. Pl. autót vegyen vagy házat?….stb Minden megvásárolható terméket el is tud adni, természetesen veszteséggel. Minden termék amit megvásárolnak a tanulók, jár bizonyos fenntartási költséggel!

Abban az esetben ha valakinek nem áll módjában ötösöket szerezni, akkor a beépített szorgalmi feladattal is tud pénzt gyűjteni. Megtapasztalhatja, hogy szorgalommal a tehetség vagy a lehetőség hiánya kompenzálható!

 • További előnyök:

  • egyszerűen áttekinthető és bármilyen készülékkel használható
  • a pedagógusoknak nem kell semmit megtanulni
  • a tanulók a munkájukért (tanulásért) kapnak virtuális pénzt
  • olyan döntéseket, kell meghozniuk amiket majd az életben is

   

  Kiknek ajánljuk:

   

  Olyan intézményeknek és pedagógusoknak, akik szeretnék a tanulóik motiváltságát fokozni. Digitális eszközöket újfajta módon is bevonni az oktatásba.