Iskolaellátó.hu

Kérdése van? +36-1-415-2010

Categories
Iskolaellátó.hu

Kérdése van? +36-1-415-2010

  • Categories
    • New arrivals
    • Products on sale
    • KÉSZLETKISÖPRÉS!
    • Ovibolt
    • Alsó tagozat
    • Természettudományok
    • Robotika
    • Fejlesztő eszközök
    • Szenzoros eszközök
    • Iskolai falitérképek, oktatótablók
    • Iskolai bútor és tábla
    • Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
    • Művészet és kultúra
    • Sportszerek
    • Pályázatok
    • Kifutó termékek
    • Bee-Bot mats
Élelmiszerismeret I-II. - tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel
Élelmiszerismeret I-II. - tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel
19.32 €
  1. Szakmai tárgyak szoftverei
  1. Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
  2. Szoftverek és digitális tananyagok
  3. Digitális tananyagok
  4. Szakmai tárgyak szoftverei

Élelmiszerismeret I-II. - tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel

Article No.: 
MK-6118-0
Élelmiszerismeret I-II. - tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel
19.32 €
A CD-n fotógyűjtemény, szakszavak értelmező szótára és hét interaktív animáció található az Élelmiszerismeret I. (Növényi eredetű élelmiszerek) és II. (Állati eredetű élelmiszerek és élvezeti szerek) tankönyvek ábráihoz, témaköreihez kapcsolódóan.
Csomagajánlatok
  • Details
  • Opinions
Details

Élelmiszerismeret I.


Az első kötet a növényi eredetű élelmiszerekkel foglalkozik. Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, cukrászati és édes ipari áruk történetével, csoportjaival ismerkedhetünk. Végezetül a gyümölcsök, zöldségfélék és tartósított gyümölcs-zöldségáruk bemutatásával fejeződik be az első kötet.


Felújított témák a kiadványban:



  • Egzotikus gyümölcsök a polcokon és a konyhában

  • Tartósítási eljárások


Élelmiszerismeret II.


A második kötet két fő témával foglalkozik: az állati eredetű élelmiszerek és az élvezeti szerek csoportjaival. Az állati eredetű élelmiszereken belül a húsok és halak jellemzői, tárolása, biztonságos kezelése áll a középpontban, majd a tojás részletezése és a tejtermékek bemutatása következik. Az élvezeti szereknél a fűszereken és ízesítő szereken kívül a kávé és tea jellemzőit, valamint az alkoholtartalmú italokat mutatja be a szerző. Fejezetenként ellenőrző kérdések és feladatok, valamint részletes Értelmező kisszótár segíti a diákok tanulását.


Felújított témák a kiadványban:



  • Frissített statisztikai adatok

  • Magyarország borvidékei

  • Hungarikumok az EU-ban

Opinions
Be the first to review this product!
Review
Customer account
  • Login
  • Registration
  • Profile
  • Basket
  • Favorites
Information
  • General terms and conditions
  • Privacy Policy
  • Payment
  • Shipping
  • Contact Us
  • Képes vásárlói tájékoztató
Stiefel Magyarország Kft.
  • Bajcsy-Zsilinszky u. 30., Nagyoroszi, 2645
  • +36-1-415-2010
  • iskola@stiefel.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legújabb hírekről!

Iratkozzon fel, hogy mindig értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, nyereményjátékainkról!

Sign up
barion_com
paypal
  • New arrivals
  • Products on sale
  • KÉSZLETKISÖPRÉS!
  • Ovibolt
  • Alsó tagozat
  • Természettudományok
  • Robotika
  • Fejlesztő eszközök
  • Szenzoros eszközök
  • Iskolai falitérképek, oktatótablók
  • Iskolai bútor és tábla
  • Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
  • Művészet és kultúra
  • Sportszerek
  • Pályázatok
  • Kifutó termékek
  • Bee-Bot mats
Change language
  • hu
  • en
  • ro
Change currency
Login
Register
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the privacy policy
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.