Iskolaellátó.hu

Kérdése van? +36-1-415-2010

Categories
Iskolaellátó.hu

Kérdése van? +36-1-415-2010

  • Categories
    • New arrivals
    • Products on sale
    • KÉSZLETKISÖPRÉS!
    • Ovibolt
    • Alsó tagozat
    • Természettudományok
    • Robotika
    • Fejlesztő eszközök
    • Szenzoros eszközök
    • Iskolai falitérképek, oktatótablók
    • Iskolai bútor és tábla
    • Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
    • Művészet és kultúra
    • Sportszerek
    • Pályázatok
    • Kifutó termékek
    • Bee-Bot mats
PASCO Alapvető Biológia kísérleti útmutató
PASCO Alapvető Biológia kísérleti útmutató
129.8 €
  1. Középiskolai útmutatók
  1. Természettudományok
  2. PASCO termékek
  3. PASCO Kísérleti útmutatók
  4. Középiskolai útmutatók

PASCO Alapvető Biológia kísérleti útmutató

Article No.: 
PA-EB-6331
PASCO Alapvető Biológia kísérleti útmutató
129.8 €
PASCO cikkszám:
EB-6331

Ez a kézikönyv 23 laborkísérlethez nyújt részletes, átfogó útmutatót, melyeket a PASCO Kezdő illetve Kiegészítő Biológia Laborkészlet (EB-6334 és EB-6335) és a PASCO Biológia Kezdő-, és Kiegészítőcsomag szenzoraival végezhet. A könyvet megtalálja digitálisan a Kezdőcsomagok részeként is, azonban itt külön nyomtatott formában is megvásárolhatja.

Csomagajánlatok
Additional products
  • Details
  • Info
  • Opinions
Details

Jellemzők:

  • Minden kísérlethez mellékelve van egy tanári útmutató és a diákok számára kitölthető kérdéssor.
  • Ez utóbbi tartalmazza az eljárások menetét, üres diagramokat és táblázatokat az adatok begyűjtésére valamint gyakorlókérdéseket is az adott gyakorlat jobb megértése érdekében.
  • Minden kísérlet szorosan kapcsolatban áll a PASCO szoftvereivel, szenzoraival és egyéb kiegészítő eszközeivel.

Elvégezhető kísérletek:

  • 1. Enzimaktivitás
  • 2. Membránok áteresztőképessége
  • 3. Ozmózis
  • 4. Csírázó magvak légzése
  • 5. Savas eső
  • 6. Testhő szabályozás
  • 7. Sejtlégzés az élesztőben
  • 8. Növényi légzés és fotoszintézis
  • 9. Növényi színezőanyagok
  • 10. Sejtméret
  • 11. Organizmusok és pH
  • 12. Puffer a biológiai rendszerben
  • 13. Ételmiszer energiatartalma
  • 14. Élesztő metabolizmusa
  • 15. Vízi növények fotoszintézise
  • 16. Termőföld pH-ja
  • 17. Kipárolgás
  • 18. A víz és a pH
  • 19. Víztisztítás
  • 20. Időjárás egy terráriumban
  • 21. EKG: tényezők, melyek hatással vannak a szívre
  • 22. Testmozgás és pulzus/vérnyomás
  • 23. Izomerősség és a légzés nagysága
Info
Tantárgy:
biológia
Opinions
Be the first to review this product!
Review
Similar products
Customer account
  • Login
  • Registration
  • Profile
  • Basket
  • Favorites
Information
  • General terms and conditions
  • Privacy Policy
  • Payment
  • Shipping
  • Contact Us
  • Képes vásárlói tájékoztató
Stiefel Magyarország Kft.
  • Bajcsy-Zsilinszky u. 30., Nagyoroszi, 2645
  • +36-1-415-2010
  • iskola@stiefel.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legújabb hírekről!

Iratkozzon fel, hogy mindig értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, nyereményjátékainkról!

Sign up
barion_com
paypal
  • New arrivals
  • Products on sale
  • KÉSZLETKISÖPRÉS!
  • Ovibolt
  • Alsó tagozat
  • Természettudományok
  • Robotika
  • Fejlesztő eszközök
  • Szenzoros eszközök
  • Iskolai falitérképek, oktatótablók
  • Iskolai bútor és tábla
  • Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
  • Művészet és kultúra
  • Sportszerek
  • Pályázatok
  • Kifutó termékek
  • Bee-Bot mats
Change language
  • hu
  • en
  • ro
Change currency
Login
Register
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the privacy policy
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.