Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek
Pályázat
Térkép
Interaktív
Művészeti nevelés taneszközök


rDiagram tantermi keretrendszer CD (intézmény/3 év)

rDiagram tantermi keretrendszer CD (intézmény/3 év)
 • Pályázati ajánló
  EFOP-3.2.3-17, VEKOP-7.3.3-17
  Cikkszám
  rdiagram
Adatok
1 651 000 Ft

Olyan felület, ahol a tanulók a munkáikat (pl. gyűjtőmunkák) el tudják készíteni és tudják rendszerezni (tantárgyi integráció). A tartalmi jóváhagyást regisztrált szakos tanár végzi, aki az ország bármely pontján lehet. A többi tanuló is értékelheti a munkákat, de csak miután kitöltötték azt a tesztet, amit a feltöltő tanuló készített az anyagjához. Ez garantálja, hogy nem csak leszedi a netről, hanem értelmezi is a tartalmat a diák. 

Ezeknek köszönhetően egy olyan tartalmi bázis épül ki, amely a tanórán tanultaknak a valós életben keresi meg a megfelelőjét, értelmét, felhasználhatóságát. Tehetséget gondoz, mert elsősorban a tehetséges tanulók töltögetik a tartalmat. Viszont később, ezeket fel lehet használni az órákon, mint olyan bázist, amit – bár a NAT-hoz igazodik – de tanulók készítenek a tanulóknak! A pedagógusok számára is szimpatikus a program, mert végre nem nekik kell anyagokat készíteni (csak ellenőrizni) hanem a gyerekeknek!

 • További előnyök:

  Egyszerűen áttekinthető és bármilyen készülékkel használható.
  A tartalom előállításához új eszközöket is kínál a szoftver például animáció készítést, vagy képregény stílusú megjelenítést.
  A WEB2-es funkcióknak köszönhetően a tanulók értékelhetik a tartalmakat és nyomon követhetik az eredménylistát.

   

  Kiknek ajánljuk:

  Ajánljuk minden olyan intézménynek, akik hosszútávón tervezik megvalósítani a digitális oktatást. A tanulóikat pedig aktívan kívánják bevonni a munkába.
  Továbbá ajánljuk azoknak a kollégáknak, akik az otthoni tananyagfejlesztői tevékenységük helyett vagy mellett menedzselik a tanulókat.