Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Kalandtúra 5. Munkafüzet

Kalandtúra 5. Munkafüzet
 • EAN
  9789639641938
  Cikkszám
  KL641938
Adatok
1 385 Ft

 

Kalandtúra 5. Munkafüzet – a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 •  

  A Kalandtúra tankönyvcsaládban a tananyagok egymásra épülő, kis fejezetekre vannak bontva, amelyekben a bevezető feladatokat részletes magyarázatokkal ellátott mintafeladatok is követik. A tankönyvekben és munkafüzetekben szereplő gyakorlófeladatok között különféle nehézségi szintűek találhatóak meg, amelyek között szerepelnek egyaránt egyéni, páros vagy csoportos feladatok.

   

  A tankönyv és a munkafüzet igen nagy mennyiségű gyakorlófeladatot tartalmaz, mely nemcsak egy-egy fejezetben, – de a munkafüzet egésze során – bőséges lehetőséget ad a tanároknak a válogatásra, differenciálásra, ismétlésre.

   

  Matematika tankönyvcsaládunk újdonság abban a tekintetben, hogy a korosztályt nagyon is foglalkoztató és izgalmas képregények vezetik be az új tananyagba, és minden fejezet részletes matematika-történeti kitekintést is tartalmaz.

  Ez további motivációt ad arra, hogy a kíváncsi diákok akár szorgalomból, vagy órai munka, házi feladat keretén belül kutatómunkát végezzenek. A tankönyvben a „Tudástár” feladatai, a munkafüzetben pedig az „Év végi ismétlés” fejezet kapcsolódik szervesen az egyes fő fejezetekhez, ahol az addig tanultak szerint további feladatok segítik a pedagógusok munkáját.

   

  Fontos kiemelni, hogy a tankönyvcsalád összes kötetének fejlesztése gyakorló matematika tanárok bevonásával történik.
  Így volt ez a Kalandtúra összes tankönyve esetén is, ahol a fejezetek értékelése 100-100 magyarországi gyakorló pedagógus segítségével zajlott, biztosítva ez által a tankönyv legmagasabb fokú igényekhez történő igazítását. A tankönyvfejlesztés során számos új elemet ültettünk be a tankönyvi anyagba.