Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Közlekedési szituációk animációs teszt

Közlekedési szituációk animációs teszt
 • Cikkszám
  Kozl-Szit
Adatok
15 240 Ft
A Közlekedési szituációk animációs teszt 164 elsőbbségi szituációt tartalmaz. Ezek megtekinthetők 2 dimenziós felülnézetből, vagy 3 dimenziós tetszőleges nézetből.
 • Leírás:


  A Közlekedési szituációk animációs teszt 164 elsőbbségi szituációt tartalmaz. Ezek megtekinthetők 2 dimenziós felülnézetből, vagy 3 dimenziós tetszőleges nézetből. Mindegyik teszt esetén a szituáció résztvevői a felhasználó által meghatározott sorrendben haladnak tovább, amely hibás válasz esetén balesetet is eredményezhet. Ezeket a teszteket a felhasználó többféle módon használhatja:  • gyakorlás céljára,


  • lemérheti tudását egy feladatsoron,


  • vagy akár játékos vetélkedőket is szervezhet a feladatsorok segítségével.


  Gyakorolni kétféle képen lehet. Az egyik mód a típus szerinti gyakorlás, ahol 10 féle típusból lehet választani (egyenrangú útkereszteződések, kanyarodó védett utak, stb...). A másik mód a kötetlen gyakorlás, amely során tetszőleges sorrendben lehet végighaladni a teszteken.


  A feladatsor esetén választható 5, 10, 20, 50 vagy 100 kérdéses teszt. A feladatsor végén megjelenik egy értékelés, ahol megtekinthető a helyes és hibás válaszok száma. Az egyes tesztek esetén mindig csak a legelőször adott válasz játszik szerepet az értékelésben.