Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


PASCO Szuper ventillátoros kocsi

PASCO Szuper ventillátoros kocsi
 • PASCO Szuper ventillátoros kocsi
 • Cikkszám
  PS1041569
Adatok
224 200 Ft
PASCO cikkszám:
ME-6977
 • Vektoriális erők, Newton-törvények és még az aerodinamika is könnyedén vizsgáltható a PASCO új szuper ventillátoros kocsijával.
  A ventillátor szögének 180°-os a vektoriális erők mennyiségi és minőségi vizsgálatát teszik lehetővé. A ventillátor programozhatósága arra, hogy szakaszosan működjön, segítséget ad Newton első és második törvényének magyarázásához, ahogy a tanulók megfigyelhetik, hogy a kocsi csak akkor gyorsul, amikor erő hat rá. A ventillátor sebességét változtathatja is, vagy tömegeket tehet a kocsira.
  Az eltávolítható vitorla nagyszerűen alkalmas Newton harmadik törvényének demonstrálására, mivel egy irányban nem fog mozogni. A másik irányban viszont a hajlított vitorla visszafordítja a levegőt és lökést eredményez - atz aeronautikai törvények nagyszerű demonstrációjaként.

  Újratölthető elemmel felszerelt, hasznos számos fizikai kísérlet vizsgálatában, így azon kapja majd magát, hogy újra meg újra a szuper ventillátoros kocsiért nyúl.

   

  Jellemzők
  Állítható lökési szög a vektoriális erők tanításához: a ventillátor 180°-ban elfordul.
  Változtassa a tömeget az erő változtatása nélkül: kiegészítő tömegtálca kompakt tömegekhez.
  Pulzus időtartama: Programozza a ventillátort, hogy kapcsoljon ki-be meghatározott időre, hogy demonstrálja, a gyorsulás csak akkor van jelen, ha erő hat. Időeltoló és auto-ismétlő beállítással.
  Állítható ventillátorsebesség: Fejtsen ki különböző erőket a három standard beállítás segítségével vagy a folyamatosan változtatható beállítással. Szabályozott áramellátás állandó lökést ad akkor is, ha az elem merül.
  Újratölthető elem: Li-Po elem a ventillátort közepes erősségű lökéssel kb. 1,5 óráig működteti folyamatosan. 1 óra alatt tölt fel.
  Az eltávolítható vitorla két módon használható: Amikor a vitorla az alábbiak szerint felszerelt, a vitorla akadályozza a levegőmozgást előre, így nincs lökés, Amikor a vitorla meg van fordítva, a hajlított alakja visszafordítja a levegőt, a kocsi ellenkező irányba történő mozgását eredményezve.

   

  Tartozékok

  • Ventillátoros kocsi
  • Vitorla
  • Töltő