Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


PASCO LED-stroboszkóp irányító készülékkel

PASCO LED-stroboszkóp irányító készülékkel
 • Cikkszám
  PS1122065
Adatok
313 400 Ft
PASCO cikkszám:
ME-6978
 • Nagyon erős LED Stroboszkóp Vezérlőegységenkén 4 lámpamodul csatlakoztatható Több vezérlőegység lépcsőzetesen együtt használható Külső triggerlehetőség
  "Lassítsa le" a mozgó tárgyakat egészen az állóhelyzetig ezzel a stroboszkóprendszerrel! Többféle stroboszkópmudol alkalmazásával a fény célzottan irányítható, így nagyobb osztály- és előadótermekben a kísérletek a közönség elvakítása nélkül is sikeresen elvégezhetőek. A rendszer egy vezérlőegységből és egy LED lámpamodulból áll. Egy vezérlőegységhez 3 LED lámpamodul csatlakoztatható. Külön szabályozógombbal precízen állítható a frekvencia (durva- és finomállító) és az intenzitás. A Tényleges frekvenciát egy vörös kijelzőn láthatjuk 0,1 Hz pontossággal. Megemlítendő az a lehetőség is, hogy egy triggerbemeneten keresztül egy fénysorompót (cikkszám: 104.1022) is csatlakoztathatunk. Ekkor a stroboszkóp minden alkalommal villan, amikor a fénysugár megtörik. Így nem egyenletes mozgások is helyesen világíthatóak meg. Ugyanazon a csatlakozón több vezérlőegység is csatlakoztatható, akár több, mint 4 LED lámpamodulból fényegyüttesek is. Így nagyobb kísérleti rendszerek megvilágításánál sem ütközhetünk korlátokba.
  Műszaki adatok: Frekvencia: 1 - 500 Hz, felbontás 0,1 Hz. pontosság: 0,1%, LED élettartam: 50000 óra., fényteljesítmény Modulonként 230 Lumen.
  : Vezérlőegység: 130 x 120 x 55 mm
  Tartalom: Vezérlőegység, 1 LED-világítófej, tápegység, angol használati utasítás