Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

3D nyomtatók

Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek

3D-nyomtatók a Stiefel Iskolaellátóban

3D nyomtató egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből. Fő alkalmazási területe a gyors prototípuskészítés, de a technológia gyorsan fejlődik, így gyors ütemben növekszik az ipari és orvosi alkalmazás is. Az olcsóbb nyomtatók megjelenésével egyre többen használják otthon, hobbicélra. Iskolákban a 3D-nyomtatás - azon túl, hogy bemutat egy korszerű technológiát - nagyban segíti a grafikai szoftverek használatának megtanítását, illetve a térlátás fejlesztését. A 3D nyomtató additív gyártási eljárás, vagyis vékony rétegek lerakásával készít tárgyakat szemben a hagyományos megmunkálással, melynek során egy nagyobb nyers darabból választják le a felesleges anyagot és a megmaradó rész lesz a kész termék. 

Amikor 3D-nyomtatót választunk, fontos figyelembe venni a készülék árán túl a felhasználható nyomtatóanyagok (filamentek) árát és az elérhető nyomtatási sebességet és pontosságot is. Általában minél drágább egy 3D-nyomtató, annál gyorsabban és pontosabban nyomtat. Vannak olyan 3D-nyomtatók is, amelyekkel színes modellek is készíthetők.


Sorrend:


Sorrend:

Válasszon a Stiefel Iskolaellátó széles 3D-nyomtató és filament kínálatából. A 3D-nyomtatók használata a digitális jólét programban is ajánlott.