Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Taneszközblog

Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla

Mi a felezési idő?

Hogy tudjuk bemutatni radioaktív anyagok használata nélkül?
Sorozatunk záró részében ezt fogjuk bemutatni.

Vegyszerek pH-értéke

PASCO kísérletsorozatunk 3. részében a mindennapok során használatos vegyszerek pH-értékét vizsgáljuk.

Állapotváltozások
Mi történik a hőmérséklettel, ha egy rendszerbe energiát fektetünk?

Bemutajuk a PASCO kísérlet sorozatunk 2. részét.

Vajon melyik fénynek nagyobb az energiája? 

A következő 1 hónapban négy látványos kíérletet mutatunk be, amelyeket a PASCO eszközökkel könnyedén bemutathatnak osztályuknak a fizika és kémia tanárok.

Az ELTE TÓK Digitális Pedagógiai Tanszékének népszerű konferenciájára idén az online térben kerül megrendezésre az érdeklődő pedagógusok számára.

Kedvezmény a résztvevők számára!

2021.04.22 14:52

A Föld napja kvíz megoldásai

Április 22. a Föld napja
Ebből az alkalomból egy izgalmas kvízzel készültünk. A kvízben a Földről, az életvilágról és a környezetvédelemről tettünk fel kérdéseket.

Ha még nem töltötte ki a kvízt, kattintson IDE!
A  kvíz megfejtői egy  egy izgalmas letölthető foglalkoztató könyvet kapnak ajándékba! ???? Ez a füzet megtalálható feladatok egyszerre kínálnak tartalmas időtöltést a gyerekeknek és fejlesztik számos képességüket.
Emellett minden kitöltő egy15%-os kedvezmény kupont kap, amelyet az Iskolaellátó webáruház Ovibolt és Alsó tagozat kategóriájának termékeire válthat be!

2020.10.12 09:00

#CodeWeekTánc2020.10.19 09:12

Vásárlási kedvezmény a Code Week résztvevőinek.

A 2019-2020-as tanév végéig ingyenesen elérhető Stiefel digitális eszközök

digitális tananyagok és a tanórán kívüli digitális munkarendhez használható tesztkészítő és virtuális tanterem szoftverek

 

Alf logo Alf tesztkészítő és tananyagmenedzsment szoftver  - ingyenes regisztráció után használható

Alf ingyenes regisztráció       Alf demo tananyagok    Alf off-line telepítő   Alf használati útmutató

 

SEPPO játékok a Fenntarthatósági témahéten!


2018.10.16 12:49

Már kaphatók az új Bee-bot pályák!

2018.03.13 11:13

Iskolai tabló, amin videó is van!

A Zichy Szín-Műhellyel való együttműködésben jelentettük meg Arany János életét és munkásságát bemutató tablót, mely a modern AR technológia segítségével valóban életre kelti a költő műveit.

 

Kiállítóként és workshoppal is részt veszünk a november 6-7-8-án
megrendezett XX. Országos Közoktatási Szakértői Konferencián


Hogyan szabályozzuk a képernyő előtt töltött időt – és kapjunk egy boldogabb gyermeket

2018.06.05 09:00

Kedvezményes vásárlás és nyereményjáték az Ünnepi Könyvhéten!

 Vásároljon az Ünnepi Könyvhéten pavilonunkban, és vegyen részt nyereményjátékunkon, vagy rendeljen kedvezményesen webáruházainkban!

                                                              Részletekért kattintson a Tovább gombra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interaktív tábla vásárlása esetén a megfelelő projektor kiválasztása rendekívül fontos. Sokan ezt nem is gondolják, azt hiszik bármilyen projektor megfelel a célnak, pedig ez nem igaz. Az alábbiakban a projektor kiválasztásának szempontjait vesszük sorra.

2018.03.29 12:11
Digitális taneszközök - fizikai kísérletek a XXI. században.

Kedden tartott webináriumot az érdeklődő kollégáknak Härtlein Károly, a BME mesteroktatója a Digitális témahét keretein belül a XXI. századi fizikai kísérletekről. Az előadáson belül szó esett a PASCO eszközökről is.

Megtudhattuk, ki vagy mi a felelős a fizikaoktatás változásaiért, milyen kihívások elé állítja a megváltozott világ a pedagógusokat.

A ppt itt érhető el (kattintson a képre):

Megváltozott világ

2018.02.08 10:07

Tervezzen saját Bee-bot pályát!

 

Újabb lehetőségeket kínálunk a Bee-bot, Blue-bot robotok használóinak. Egyre bővülő pályaparkunkon túl, mostantól mindenki megtervezheti saját pályáját, mely tökéletesen illeszkedik a kívánt témához, vagy a csoport speciális igényeihez.

 

2017.11.28 14:07

Kiterjesztett valóság az iskolában?

A Stiefel új generációs Fixi tanulói munkalapjain jelent meg az oktatásban Magyarországon először a kiterjesztett valóság, angolul augmented reality (AR). A munkalapok egyik oldalát az ingyenesen letölthető ARRA applikációval beolvasva sok különböző tartalom válik elérhetővé: videók, játékok, gyakorlófeladatok.

Ezt a technológiát most az iskolai oktatásban is használhatóvá tesszük! Ismerjék meg új AR taneszközeinket, melyek a kor elvárásainak megfelelő, látványos szemléltetőeszközök. Nincs többé a gyerekek számára túl száraz tantárgy vagy unalmas tanóra, mivel ezek az új digitális alkalmazások a mobileszközeiken keresztül szólítják meg őket.

2016.05.30 12:54

Vigyázz, hogy ülsz!

Miért fontos az iskolákban a jó székek használata?

 

Fajos-dereku-ember-Entelo-iskolai-szek

Az egészséges felnőttlét alapja a helyes tartás.  A helytelen tartásból fakadóan nemcsak meggörbülünk, hanem nagyon sok betegséggel kell megküzdenünk.


Magyarország felnőtt lakosságának közel 80%-a szenved derékfájdalomtól, a középkorúak jó része leginkább emiatt kerül betegállományba.

Azok az emberek, akiknek feszesek a hátizmaik, porckorong károsodásuk, csontritkulásuk, fejfájásuk, isiászuk vagy egyéb gerincpanaszuk van, sokat szenvednek a fájdalomtól.

Ne csak olvassa - nézze és hallgassa is a Himnuszt és a Szózatot!

 

Himnusz-Fixi-tanuloi-munkalapKiterjesztett valóság az iskolában - a Stiefel Eurocart új Fixi tanulói munkalapjai és a hozzájuk kapcsolódó oktatótablók sokkal többet nyújtanak, mint az, amit a papírra nyomtatva láthat.

Töltse le alkalmazásunkat, és a kotta megszólal! Egy forradalmian új technológia, a kiterjesztett valóság segítségével (angol nevén augmented reality) csak rá kell irányítania mobiltelefonja vagy táblagépe kameráját a Fixi tanulói munkalapon vagy a Stiefel oktatótablón lévő kottára, és máris elindul a Himnusz vagy a Szózat videója.

Hogyan kell a QR-kódot leolvasni?

QR-kód leolvasó

A QR-kód segítségével honlapcímeket, közösségi portálok linkjeit, szövegeket, telefonszámokat, videókat, e-mail címeket vagy akár események információit is gyorsan megtekinthetjük. Egy QR-kód-olvasó programmal másodpercek alatt leolvashatjuk és menthetjük az adott információt. Ez a kódolvasó már sok telefonba előre telepítve van, de számtalan jobbnál jobb változatot le is tudunk tölteni ingyenesen. Lássuk, hogyan kell használni.