Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


A PC billentyűzet (kétoldalas falitabló)

A PC billentyűzet (kétoldalas falitabló)
 • A PC billentyűzet (kétoldalas falitabló)
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Cikkszám
  60017
Adatok
39 990 Ft
Oktatótabló, fóliázott-lécezett kivitelben. Számítástechnikai oktatótablónk segít megismerkedni korunk legjellemzõbb technikai eszközével, a számítógéppel.
 • Számítástechnikai oktatótablónk segít megismerkedni korunk legjellemzõbb technikai eszközével, a számítógéppel. A PC billentyűzetét bemutató oldala elõsegíti, hogy a személyi számítógép használói a billentyűzet biztosította összes lehetõséget ismerjék és ki tudják használni. Segít megtanulni a gyors gépelést, és tartalmazza a gyakran használt billentyűkombinációkat. Hátoldala gyakorlási lehetõséget és a tanár számára interaktív bemutatási lehetõséget kínál (rajzoljon rá lemosható filctollal!).

  A tabló mindkét oldala speciális, nagy szakítószilárdságú, tükrözõdésmentes fóliabevonattal van ellátva, amely írható-lemosható. Valódi keményfa lécezéssel szállítjuk. A tabló olyan ismeretanyagot tartalmaz, amely sokkal lassabban avul el, mint a szokásos hardver-bemutató plakátok, ezért Ön ki tudja használni a hosszú élettartamból adódó elõnyöket.

  Ajánljuk számítástechnikai szaktantermekbe.