Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás DUO

A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás DUO
 • A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás DUO
 • Méret
  100 x 70
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Cikkszám
  53167
Adatok
16 200 Ft

Iskolai falitérkép. Hogyan jutottak őseink a Kárpát-medencébe, hol telepedtek le a törzsek, milyen népeket találtak itt? Hogyan befolyásolta a növényzet és a domborzat a vándorlást? Hol voltak a törzsi szálláshelyek és a legfontosabb csaták?

 • Hogyan jutottak őseink a Kárpát-medencébe, hol telepedtek le a törzsek, milyen népeket találtak itt? Hogyan befolyásolta a növényzet és a domborzat a vándorlást? Hol voltak a törzsi szálláshelyek és a legfontosabb csaták? Merre vezetett a kalandozások útvonala?

  Ezek a fő témái ennek a látványos, nagy méretű iskolai falitérképnek. Külön érdekesség a honfoglaláskori vízrajz, az azóta eltűnt tavak és mocsarak feltüntetése.

  A falitérkép különlegessége a magyar törzsek Anonymus-féle vándorlási útvonalának ábrázolása és László Gyula eredeti rajzai, amelyek elképzelhetővé teszik az akkori életet.

  A térkép mindkét oldalon nyomtatott. Nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonat, valódi keményfa lécezés garantálja a hosszú élettartamot.Vízbázisú filctollakkal írható, lemosható. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

  Kisebbeknek javasoljuk hozzá a Honfoglalás leírását az "Ifjú felfedezők atlasza" című kiadványunkból.