Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Eduardo

Eduardo
 • Eduardo
 • Eduardo
 • Cikkszám
  Eduardo
Adatok
44 450 Ft

Az eduARdo egy oktatási célokra kifejlesztett kiterjesztett valóság (augmented reality, AR) tartalom kezelő applikáció, mely a tartalommegjelenítésen túl saját tartalmak létrehozására, illetve már meglévők módosítására is lehetőséget nyújt.
Nyomtatott, vagy képernyőn megjelenített hívóképek (triggerképek, markerek) segítségével képes különböző típusú digitális tartalmak megjelenítésére: 3D modellek, képek, videó és hanganyagok. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók ezeket saját felhasználói fiókjukba mentve rövid megjegyzésekkel (címkékkel) és bővebb jegyzetekkel is elláthatják, a markereket saját igényeik szerint megváltoztathatják. Ezen felül kép, hang, videó és gif típusú saját tartalmakat is létrehozhatnak, melyeket saját csoportjaik, intézményük, vagy az összes eduARdo felhasználó között meg is oszthatnak.
 • Használja a tartalmakat!

  Az eduARdo segítségével korszerű és látványos módon mutathat be olyan élőlényeket, jelenségeket, melyeket a valóságban nem hozhatók be az osztályterembe.

  Sok természettudományi, nyelvi, társadalomtudományi, és művészeti AR tartalom érhető el az alkalmazásban. Tantárgyak és témák szerint kategorizált 3D modellek, videók, hang-, és képanyagok közül válogathatnak a felhasználók. Az elérhető tartalmak köre folyamatosan bővül, de a tanárok és diákok maguk is létrehozhatják saját kiterjesztettvalóság tartalmaikat, melyeket meg is oszthatnak egymással.

   

  Készítsen saját AR tartalmakat!

  Válasszák ki a kívánt digitális tartalmat, válasszák ki hozzá a hívóképet, vagy az őket körülvevő valóság egy részletéről készítsenek fényképet. Az applikációban néhány kattintással kapcsolják össze egymással a kettőt, majd helyezzenek el rajta feliratokat, fűzzenek hozzá feljegyzéseket. A saját tartalomkészítés nagy mértékben növeli az ismeretek elsajátításának hatékonyságát és számtalan további lehetőséget kínál az élményalapú oktatás megvalósításához.

   

  Nézze meg az eduARdo katalógust itt >>