Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet

ÚJ
FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • FT Robotics TXT 4.0 alapkészlet
 • Cikkszám
  fisch_frta
  Státusz
  ÚJ    
Adatok
241 450 Ft
A fischertechnik Robotics TXT 4.0 alapkészlet tökéletes kezdet a profi programozáshoz! A képfeldolgozós kamerán kívül a kiterjedt készlet egy ultrahangos érzékelőt, két kódoló motort, egy nyomtávérzékelőt, egy fototranzisztort, két gombot és két LED-et tartalmaz. A modellek a ROBO Pro Coding grafikus programozó szoftverrel és a ROBOTICS TXT 4.0 vezérlővel programozhatók és vezérelhetők. A kezdők visszavághatnak a kész mintaprogramokhoz, a haladó felhasználók és a profik pedig közvetlenül a Blockly programozási környezetben vagy Pythonban kezdhetik el a munkát. 12 izgalmas modell található benne, a gyalogos közlekedési lámpáktól a sorompóig, a vonalkód-leolvasón át a kódoló motorokkal, kamerákkal, pálya- és távolságérzékelőkkel ellátott mobil vezetőrobotokig.
 • Az oktatási készlet tartalmazza:
  1x kamera
  1x ultrahangos érzékelő
  1x nyom érzékelő
  2x gomb
  1x fototranzisztor
  2x LED
  2x kódoló motor
  1x TXT 4.0 vezérlő
  1x akkumulátor csomag

  A fischertechnik oktatási termékei kiterjedt, szabadon hozzáférhető oktatási anyagokat tartalmaznak. Ezeket tanárképző főiskolákkal, tanárokkal és didaktikusokkal együtt fejlesztették ki, és ideális esetben az osztálytermi szükségleteket szolgálják. A téma bevezetője mellett óravázlatok, feladatlapokkal és tananyag hivatkozással állnak rendelkezésre.

  - A témabevezető olyan tartalmat ad, amely optimálisan felhasználható az óra-előkészítéshez és az órába integrálható. Definíciót, történelmet, alapismereteket és még sok mást tanítanak.

  - A tananyag áttekintést nyújt a tanulási célokról, a feladatokhoz szükséges időről és az egyes németországi szövetségi államok tantervi referenciáiról.

  - Különféle, a tananyaghoz kapcsolódó témákhoz illeszkedő feladatok szerepelnek, amelyeken belül különféle kísérletekkel foglalkoznak.

  - A feladatok építési feladatra, tematikus feladatra és kísérleti feladatra oszlanak. Így haladsz az építéstől a műszaki tartalom tanulásáig, a megszerzett tudás alkalmazásáig.

  Tanítási fókusz:

  - Analóg és digitális érzékelők
  - Adatátvitel, titkosítás
  - Kódolás és dekódolás
  - Képfeldolgozás
  - Grafikus és szöveges programozás