Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével, BŐVÍTETT KIADÁS!

ÚJ
Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével, BŐVÍTETT KIADÁS!
 • Cikkszám
  SL903
  Státusz
  ÚJ    
Adatok
2 900 Ft

Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével, könyv ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁSA!Amennyiben csak Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével könyvet szeretné megrendelni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az ovoda@stiefel.hu e-mail címen.

Alapmű a Bee-bot és Blue-bot használatához a téma legjobb ismerőitől, az ELTE-TÓK többéves tapasztalatainak feldolgozásával.

 • Dr. Lénárd András ajánlásával:

  A robotika jelentősége napról napra növekszik. A ma iskolába járó gyerekek számára a mindennapi környezetük természetes velejárói lesznek az életünket megkönnyítő robotok. Mégsem ez az elsődleges indoka annak, hogy évek óta kutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk ezeket az eszközöket az óvodás és kisiskolás gyerekek fejlesztésében. A robotok ugyanis nem csak az emberi munka kiváltásra, hanem a gondolkodás hatékony fejlesztésére is kiválóan alkalmasak. Kötetünkben szeretnénk bemutatni, hogy lehet először még robotok nélküli cselekvésekből, játékokból, fejtörőkből kiindulva, majd egyszerű padlórobotokat használva egyre összetettebb problémákat leküzdve, algoritmusokat alkalmazva, tesztelve majd létrehozva hatékonyan gondolkodó, kreatív problémamegoldókká válnia a ránk bízott gyerekeknek. Szeretnénk átadni tapasztalatainkat, kipróbált eszközeinket, módszertani megoldásainkat annak érdekében, hogy óvodai foglalkozásokon, informatikaórákon, szabadidőben, szakköri keretek között, otthon vagy akár a pedagógusképzésben a felnövekvő generációkat szolgálhassa.

  Minden általunk közreadott módszertani megoldás kiállta a gyakorlat próbáját, azokat több gyermekcsoporttal közösen teszteltük, ezért bátran ajánljuk hasznos forgatásra, kipróbálásra könyvünket, feladatainkat, unplugged játékainkat, robotpályáinkat és feladatkártyáinkat.

  Kívánjuk, hogy a gyerekeknek és pedagógusoknak, szülőknek és pedagógusjelöltjeinknek ugyanakkora örömöt jelentsen használatuk, mint nekünk létrehozásuk.