Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Kezdőkészlet micro:bithez

ÚJ
Kezdőkészlet micro:bithez
 • Kezdőkészlet micro:bithez
 • Kezdőkészlet micro:bithez
 • Kezdőkészlet micro:bithez
 • Kezdőkészlet micro:bithez
 • Cikkszám
  fisch_kmb
  Státusz
  ÚJ    
Adatok
63 368 Ft
A fischertechnik új „Starter Set for micro:bit” programozása a micro:bit egytáblás számítógépekkel való programozás alapelveit tanítja meg a harmadik osztályos és idősebb diákok számára, könnyen érthető módon. Ez a komplett készlet tartalmaz egy fischertechnik alkatrészkészletet három helyhez kötött modell építéséhez és az új fischertechnik „micro:bit IO F5 adaptert”. Az adapterkártya 8 kimenettel és 6 bemenettel rendelkezik. Egyszerű, könnyen érthető bemutató modellek (gyalogos sétatábla, kézszárító, sorompó) vezérlésére használható, működtetőkkel és érzékelőkkel a „micro:bit board” segítségével. A kiegészítő pedagógiai kézikönyv segítséget nyújt a modellek elindításához, számos izgalmas feladatot kínál, és ingyenesen letölthető az eLearning portálról.
 • További oktatóanyagok:
  A következők ingyenesen letölthetők a fischertechnik eLearning portálról: Didaktikai anyagok, Programozási példák, információk a Micro:bit kártyáról, információk a fischertechnik IO adapte-ről és információk a Make Code szoftverről

  A termék tartalma:
  Összesen 90 alkatrész, beleértve 1 x XS motort, 2 x gombokat, 1 x fotótranzisztort, 2 x LED lámpát, 1 x fischertechnik IO adaptert és 1 x nyomtatott építési kézikönyvet, 1 x online elérhető didaktikai anyagokat és 1 x erős tárolódobozt borítólappal és alkatrészlistával.

  Főbb tantárgyak:
  - Korai programozás
  - Érzékelők és aktuátorok felhasználása és alkalmazása
  - Irányítás, mérés és szabályozás
  - Együttműködés és interakciók hardver és szoftver között
  - Csoportmunka különböző szerepekben