Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Magyar történeti áttekintés a honfoglalás idejétől (iskolai falitabló)

Magyar történeti áttekintés a honfoglalás idejétől (iskolai falitabló)
 • Magyar történeti áttekintés a honfoglalás idejétől (iskolai falitabló)
 • Méret
  100 x 70
  Kivitel
  fóliázott, falécezett
  Cikkszám
  449704
  Tömeg
  450 g/db
Adatok
19 790 Ft

A magyarság történetének áttekintése az őshazától az uniós csatlakozásig. Történelmi oktatótabló, fóliázott-lécezett kivitelben.

 • A magyar történelem teljes áttekintését teszi lehetővé ez a tablónk egy részletesen kidolgozott időszalag segítségével, a honfoglalástól egészen napjainkig. Segít az időrendiség megértésében, az összefüggések felfedezésében, a konkrét eseményekkel kapcsolatos adatok elsajátításában.

  Az ezeréves történelmet százéves részekre bontottuk, hogy az események történelmi távlatait könnyebb legyen áttekinteni.

  Családfák ábrázolásával segít a kusza rokoni kapcsolatok, az utódlások megértésében, a rajzos uralkodó portrék megszemélyesítik a diákok számára a történelem szereplőit. A térképvázlatokon hazánk területi változásai is megelevenednek. Minden korosztály számára ajánljuk!

  Az erős fóliabevonatnak és a speciálisan iskolai használatra tervezett falécezésnek köszönhetően kiválóan alkalmas osztálytermekben állandó kifüggesztésre. Az ismeretek elsajátítását nagymértékben segíti a gyerekek számára használható, külön vásárolható asztali Magyar Történeti Áttekintés.