Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Magyar történeti áttekintés időszalag (4. rész - IV.Bélától-Nagy Lajosig)

Magyar történeti áttekintés időszalag (4. rész - IV.Bélától-Nagy Lajosig)
 • Méret
  200 x 30
  Cikkszám
  IDO4
Adatok
9 990 Ft
A magyar történet áttekintése falra tehető időszalagon - 4. rész: IV.Bélától-Nagy Lajosig
 • Egy közkedvelt termék új formában számtalan új felhasználási lehetőséggel!

  A mind falitérképben, mind hajtogatott formában már nagy népszerűségre szert tett „Magyar történeti áttekintés” már nagyméretű időszalagként is kapható. Az időszalag teljes hossza 48 méter! A részletes történeti áttekintés alapot nyújt az adott időszak eseményeinek tanulmányozásához, a jelentős történelmi személyiségeik életrajzának megismeréséhez és a korszakokhoz kapcsolódó területi változások követéséhez, valamint lehetőséget biztosít egy-egy történelmi korszak mélyebb megismerésére.


  A tanterem falának vagy az iskola folyosójának állandó dekorációjaként segít az összefüggések és a sorrendiségek megértésében, rálátást ad a magyar történelem egészére. Nagyobb méretben a piktogramok könnyebben értelmezhetőek, áttekinthetőbbek az adatok.


   Az időszalag kb. 300 éves szakaszokra bontva, külön-külön is megvásárolható, így lehetőség van arra, hogy az anyagi lehetőségek függvényében, több év alatt vásárolják azt meg.

  Új termékünk a lehetőségek sorát nyitja meg! A teljes időszalaggal akár egy átlagos méretű tanterem teljes falfelülete is remekül, hasznosan kihasználható!