Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében (DUO - kétoldalas falitérkép)

Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében (DUO - kétoldalas falitérkép)
 • Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében (DUO - kétoldalas falitérkép)
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Cikkszám
  53107
Adatok
43 990 Ft

Falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben. A magyar történeti emlékeket bemutató térképünk áttekintést nyújt a Kárpát-medencében ma még megtalálható emlékhelyekről.

 • A magyar történeti emlékeket bemutató térképünk átlépve hazánk jelenlegi határait, áttekintést nyújt a Kárpát-medencében ma még megtalálható emlékhelyekről. A több mint 80 emlékhelyet annak kisméretű képe és a hozzá tartozó felirat jelzi a térképen. Ismerje meg a Kárpát-medence magyar szempontból fontos emlékeit, és utazásakor ne feledje meglátogatni őket! Segítsen diákjainak, hogy megismerhessék ezeket az emlékeket!

  A térkép másik oldalán egy magyar művelődéstörténeti áttekintő található az ország kiemelkedő vezetőivel, időegyenessel. Külön kitér az építőművészet emlékeire a történelmi Magyarországon. A kétoldalas tabló a legfontosabb ismeretek tárháza! A falitérkép jól használható a honismeret, a történelem, a művészettörténet és a földrajz tanításához is.

  Mindkét oldalon nehezen elszakítható, írható-lemosható fóliabevonattal, és valódi keményfa lécezéssel gyártjuk, így szinte örök darab.

  Kisméretű, kemény fóliával bevont íróasztali könyöklő változatban is kapható, hogy a gyerek ugyanazt lássa maga előtt a padon, amit a nagy falitérképen. Filctollal, kivágott képekkel kitűnően használható interaktív oktatáshoz is.