Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Magyarország közigazgatása és közlekedése DUO + 4 db tematikus térkép

Magyarország közigazgatása és közlekedése DUO + 4 db tematikus térkép
 • Magyarország közigazgatása és közlekedése DUO + 4 db tematikus térkép
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Kiadás éve
  2004
  Cikkszám
  87817
Adatok
16 200 Ft

Iskolai falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben, hátoldalán tematikus térképekkel. Térképünkön megtalálhatóak a határátkelők, az autópályák, elkerülő utak, a városi rangot nyert települések, valamint  Budapest. A térkép a megyéket és nem a járásokat tartalmazza.

 • Iskolai falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben, hátoldalán tematikus térképekkel. Határátkelők, az átadott és az épülő autópályák, elkerülő utak, a városi rangot nyert települések, valamint egy Budapest agglomerációs melléktérkép. Fontos közlekedési csomópontok, folyók, kikötők, repülőterek.

  A térkép dísze a heraldikai szabályok figyelembe vételével készített, egységes pajzsokba foglalt megyecímer-sor. Az óriás falitérkép hátoldalán Magyarország csapadék-, környezetvédelmi, talaj- és nemzetiségi térképe található,

  Kétoldali, nagy szakítószilárdságú, tükröződésmentes fóliabevonattal és erdeti keményfa lécezéssel szállítjuk. A fóliabevonat vízbázisú filctollal írható és lemosható. Újraoldható ragasztóval térképjeleket, képeket ragaszthat a térképre, amelyeket a mágneses képekhez hasonlóan át is helyezhet - így téve a térképet interaktívvá.

  Minden falitérképhez 10 db Fixi tanulói munkalap ajándék!
  Az ajándék tanulói munkalapok a nagy térkép kicsinyített másai, írható-letörölhető felülettel. 4 db szabványos lyukkal előrelyukasztva, mappában tárolhatóak, gyűjthetők.