Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


PASCO Capstone - Intézményi liszensz

PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • PASCO Capstone - Intézményi liszensz
 • Cikkszám
  PS1124078
Adatok
663 100 Ft
PASCO cikkszám:
UI-5400

A PASCO Capstone a következő nagy lépés a szoftveres adatgyűjtéshez, megjelenítéshez, elemzéshez, a következő standard szoftver a fejlett fizikai és műszaki laborokban.

180 napos ingyenes próbaverzió:

 • Jellemzők:

  • Nem a meglévő szoftverek továbbfejlesztése, a PASCO Capstone-t az alapoktól építettük fel, hogy a legerősebb és a legrugalmasabb megoldás legyen bármilyen labor számára. 
  • Miközben a legújabb 850 Univerzális Interfésszel való kompatiblitás volt az elsődleges, a Capstone kompatibilis az összes elérhető PASCO interfésszel - még a régebbi Power Link és Science Workshop 750 és 500 interfészekkel is.
  • A Capstone fő jellemzői az erőteljes funkciói és a példátlan rugalmasság.
  • Gyorsan és könnyen létrehozhat és személyre szabhatja laboratóriumi oldalait a mintavétel és az eszközpaletta beállításával, akár minden oldalon egyedileg. Szinkronizálja adatállományát videóival vagy játssza vissza lassú, normál, vagy gyors sebességgel. Az egyszerűen használható felület megkönnyíti az adatok átrendezését és elemzését, és a kalibrációs varázsló egyszerűen és pontosan segít a kísérletek beállításában. Az Undo/Redo funkció megkönnyíti az új funkciók kipróbálását.
  • A PASCO Capstone túllépi a  korábbi, díjnyertes fizikai szoftverünket, a DataStudio-t, nagyszerűbb funkcióivalal és funkcionalitásával. A jelenlegi DataStudio felhasználóknak érdemes próbálniuk a Capstone-ot, mivel lehetővé teszi az összes DataStudio fájl megnyitását, miközben új funkciókat és lehetőségeket kínál.

  Specifikációk:

  Funkció Leírás
  Könnyen használható Fotokapu időzítő varázsló, Szenzorok automatikus azonosítása (auto-ID), Fogd és vidd kijelző, Undo/Redo funkció, Könnyen méretezhető objektumok és még sok más.
  Tartalom Több, mint 40 teljes fizikai kísérlet, ingyenes letölthető fájlokkal, melyek lefedik mind a Mechanika, Rezgések, Termodinamia, Elektromágnesesség, Hullámok, Optika és Kvantummechanika témaköreit.
  Személyreszabhatóság Személyre szabható munkakörnyezet, mintavételezési beállítások és adatpontok kihagyásának, törlésének lehetősége.
  Videó és képek Szinkronizálja  szenzorok adatait vidóhoz, kövesse nyomon az eszközöket és ábrázolja az adatokat, grafikonon, táblázatban.
  Diákok naplózása A diákok képernyőképet készíthetnek munkakörnyezetükről, összehasonlíthatják, lementhetik, vagy kinyomtathatják.
  Okos asztalok Oszlop hozzáadása táblázathoz egyszerűen, egy gombnyomásra. Számított oszlopok beillesztése és egyenletek létrehozása közvetlenül a táblázatban. Vagy bemenet kézi mintavételezése gyorsan és egyszerűen.
  Adatmegjelenítés Adatok megjelenítése grafikonon, mérőórán, számjegyekben, táblázatban, és hisztogrammon.
  Oszcilloszkóp A többcsatornás oszcilloszkóp trigger-rel, közvetlenül skálázható a tengelyek mozgatásával.
  FFT Hozzon létre FFT-ket többszörös mérésekkel, majd nagyítsa ki az adatokat, hogy nagyobb felbontást érjen el.
  Görbeillesztés 24-féle görbeillesztési lehetőség mind a bevezető, mind a haladó fizika témaköreiben.
  Elemző eszközök Tartalmaz vizuális statisztikákat, átlátható ábrákat, tudományos konstansok és mértékegységek könyvtárát, erőteljes tudományos számológépet, görbe alatti terület számítást, delta eszközt és adat visszajátszást.
  Jelgenerátor A függvénygenerátort tartalmazó eszközök esetén elérhető, mint például az 550 és a 850 Univerzális Interfésszel.
  Interfészek Kompatibilis az összes jelenlegi PASCO interfésszel, valamint a megszűnt USB interfészekkel, mint például a PowerLink és a ScienceWorkshop 500 és 750.
  DataStudio felhasználók A régi DataStudio felhasználóknak - megnyithatja az összes DS-fájlt a PASCO Capstone-ban, így az átmenet zökkenőmentes.

   

  Rendszerkövetelmények (minimális rendszerkövetelmény a PASCO Capstone használatóhoz):

  Windows 7 SP1 vagy magasabb*
  Mac OS X 10.8.5 vagy későbbi
  Processzor 2 GHz vagy gyorsabb (csak a Videó elemző funkcióhoz)
  RAM 2 GB vagy több
  Felbontás 1024 X 768 pixel vagy magasabb
  Lemezterület 260 MB
  USB Legalább 1 szabad port és/vagy Bluetooth elérhetőség
  Bluetooth Classic Bluetooth elérhetőség PASCO Bluetooth classic eszközök esetén
  Bluetooth Smart PASCO Bluetooth Smart eszköz esetén tekintse meg a Vezeték nélküli eszközök kompatibilitását

  (*XP és Vista esetén lépjen kapcsolatba a Teacher Supporttal)

 •