Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Sense - kézi 3D szkenner

Megszűnt termék
Sense - kézi 3D szkenner
 • Cikkszám
  FP033
  Státusz
  Megszűnt termék    
Adatok

 

A Sense 3D szkenner világszerte az egyik legnépszerűbb kézi, belépő szintű 3D szkenner. Iskolai, művészeti és otthoni felhasználásra, de akár munkahelyi feladatok megoldásához is ajánljuk. 

Egy kiemelkedő ár-érték arányű, könnyen kezelhető, gyors, hordozható eszközről van szó, amelynek legűjabb generációs modellje ráadásul HD felbontású színes 3D szkennek készítésére képes!

 •  

  A Sense az első USB-ről működtehető, kézi 3D szkenner, amely az Intel legújabb, rövid hatótávolságú szkennelési technológiáját, a RealSense SR300 3D kamerát alkalmazza. A színes HD kamerának és az érzékeny infraprojektornak köszönhetően részletesebb, precízebb és színhelyesebb 3D szkennelt modellek érhetők el, mint az előző generációs termékkel.

  A Sense 3D szkennerrel rengeteg feladatot el lehet látni. Többek között hatékonyabbá tehetők tervezői folyamatok, mivel a beszkennelt adatok a legtöbb 3D modellező és CAD szoftverbe importálhatól, átalakíthatók, de akár egyből 3D nyomtathatók is. A Sense segítségével arhiválhatunk és megőrizhetünk tárgyakat színes 3D szkennelt formában, online 3D katalógust hozhatunk létre, valamint egyenesen a Sense szoftveréből is megoszthatjük a művünket a Sketchfab vagy a Facebook platformján.

  A szkennelt modelleket a tervezői folyamatba integrálva személyre szabott termékeket, például sportruházatot, az emberi testre tökéletesen passzoló kiegészítőket vagy termékeknek egyedi, pontos csomagolást hozhatunk létre. A 3D szkennelt adatok jigek, gyártószerszámok készítéséhez is remekül alkalmazhatók, amennyiben az 1 mm-es pontosság megfelelő a célra (más esetben pontosabb 3D szkennert kell választanunk). 

  A 3D szkennelés ezenkívül rengeteg hobbit tud még izgalmasabbá vagy könnyebbé tenni. Kiváló kiegészítőket készíthetünk vele barkácsprojektekhez vagy egyedi RC autókhoz és drónokhoz, esetleg terepasztal projektekhez, makettekhez. A családtagokat, de akár a kerti padot vagy bármilyen nagyobb tárgyat lemásolhatunk és lekicsinyíthetünk, így különleges ajándékok készítésére is használhatjuk legújabb high-tech eszközünket.

  Szkennelési tartomány

  Min: 0.2 m x 0.2 m x 0.2 m
  Max: 2 m x 2 m x 2 m

  Működési tartomány

  Min: 0.4 m
  Max: 1,6 m

  Látószög

  Vízszintes - 45°, Függőleges - 57,5°, Átlós - 69°

  Képmélység

  640 (széles) x 480 (magas) px

  Színes kép méret

  1920 (széles) x 1080 (magas) px

  Látószög

  Vízszintes: 45°
  Függőleges: 57.5°
  Átlós: 69°

   

  Támogatott operációs rendszer

  Windows 10® (64-bit)
  Windows 8® (64-bit)

  Maximális energia felhasználás

  5.0 VDC

  Termék méretek

  17.8 cm x 12.9 cm x 3.3 cm

  Térbeli x/y felbontás @ 0.5m

  0.9 mm

  Mélység felbontás @ 0.5m

  1 mm

  Működési hőmérséklet

  10-40° C

  Gépkapcsolat

  USB 3.0

  Maximális képátvitel

  30 fps

  Garancia

  1 év

  Ajánlott hardver

  Intel® Core i5™ vagy ezzel megegyező processzor
  RAM: 4 GB minimum
  1280 x 1024 minimum képernyő felbontás
  Hozzáférés 2 GB lemezterülethez