Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Tablet tartó és töltő guruló fémszekrény (32 db tablet) USB

Tablet tartó és töltő guruló fémszekrény (32 db tablet) USB
 • Tablet tartó és töltő guruló fémszekrény (32 db tablet) USB
 • Tablet tartó és töltő guruló fémszekrény (32 db tablet) USB
 • Cikkszám
  VEGA-32T-M-USB
Adatok
651 320 Ft

32 db tablet tárolására, töltésére alkalmas zárható, guruló szekrény fémből.

 • - Anyaga: fém

  - Kapacitás: 32 db tablet/okostelefon/POS szkenner/MP3 lejátszó/bluetooth headset/3D szemüveg vagy egyéb USB-n keresztü tölthető eszköz

   

   

  A Vega USB-töltő a TI (Texas Instruments) dedikált töltőport-vezérlőjét használja a készülékbe táplált áram mennyiségének szabályozására. Az automatikus felismerő funkció figyeli az USB-adatvezeték feszültségét, és automatikusan biztosítja a megfelelő elektromos jeleket az adatvezetékeken a megfelelő eszközök töltéséhez. Mindig az eszköz gyártója által ajánlott maximális áramot kapja. A töltő rövidzárlat-, túláram-, túltöltés-, alulfeszültség-, túlfeszültség- és túláramvédelemmel van felszerelve. A töltő automatikusan leáll, ha veszélyes áramot vagy túlfeszültséget észlel. A Vega USB-töltő port állapotjelző LED-del van felszerelve.
  Műszaki részletek:
  - Funkcionalitás: Csak töltés - Portok száma: Kimeneti feszültség portonként: 5,2V Max. (Tápegység által vezérelve) - Kimeneti áram portonként: 2,5A Max. (Programozható áramkorlátozás 250 mA-2,8 mA között) - Kimeneti csatlakozók: Kimeneti csatlakozók: 1: Támogatott töltési sémák: USB típusú - A csatlakozó - Támogatott töltési sémák: USB típusú - A csatlakozó: DCP-AUTO Divider 3, 1,2V-os üzemmód (D+/D- rövidre zárva és 1,2V-ra előfeszítve), BC1.2 DCP kompatibilis eszközök, YD/T 1591-2009 kínai távközlési szabványnak megfelelő eszközök.