Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


WAN-internet DUO (kétoldalas falitabló)

WAN-internet DUO (kétoldalas falitabló)
 • WAN-internet DUO (kétoldalas falitabló)
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Cikkszám
  60027
Adatok
43 990 Ft
Oktatótabló, fóliázott-lécezett kivitelben. Számítástechnika témakörben készült tablósorozatunk segít megismerkedni korunk legjellemzõbb technikai eszközével, a számítógéppel.
 • Számítástechnika témakörben készült tablósorozatunk segít megismerkedni korunk legjellemzõbb technikai eszközével, a számítógéppel. Az internetet bemutató tablónk elõsegíti, hogy a személyi számítógép használói megismerhessék az internet lényegét, működését. Ne csak használni tudják, de ismerjék hátterét is és a legfontosabb hozzá kapcsolódó információkat. A tabló hátoldala munkaoldal, melyhez most applikációs készletet adunk ajándékba! A készlet segítségével könnyen szemléltetheti a számítógépes háózatok felépítését, működését.

  A tabló mindkét oldala speciális, nagy szakítószilárdságú, tükrözõdésmentes fóliabevonattal van ellátva, amely írható-lemosható. Valódi keményfa lécezéssel szállítjuk. A tabló olyan ismeretanyagot tartalmaz, amely sokkal lassabban avul el, mint a szokásos hardver-bemutató plakátok, ezért Ön ki tudja használni a hosszú élettartamból adódó elõnyöket.
  Ajánljuk számítástechnikai szaktantermekbe.