Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Okospadok

Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek

Napelemes okospadok okos városokba, a közösségi terek fejlesztésére.

Mire használható?

Az okos-pad jó választás, mert a közeljövő fontos feladata lépést tartani a jelenkor embereinek elvárásaival. (e-ügyintézés, nyitva tartások, menetrendek, álláshirdetések)

Segít információhoz jutni olyan felhasználók számára, akiknek nincs lehetőségük otthoni internet előfizetésre.

Az okos-padot, egy megvalósult innovatív fejlesztés eredményének gyakorlati hasznosításaként a hétköznapi felhasználók számára is elérhetővé tesszük.

Vonzóbbá teszi a környezetét, a parkokat, az utcaképet.

Amellett, hogy minimalista kialakításával bármilyen környezetbe illeszthető, éjszakai használatra is alkalmas belső megvilágításnak köszönhetően.

A napelemes technológia energiaforrása környezetbarát, ingyenes és kifogyhatatlan.

A fejlett technológiának köszönhetően folyamatosan figyeli a páratartalmat, hőmérsékletet és a levegő összetételét is. Online meteorológiai állomásként is üzemeltethető.

Beépített érzékelőinek segítségével rögzíti a felhasználói adatokat. Hasznos statisztikák készíthetők a felhasználói igény felmérésére.

Felületén üzeneteket közvetít az igényekhez alkalmazkodva - legyen szó menetrendről, fontos önkormányzati hírekről vagy akár egy-egy kvízkérdésről.

Az okos-pad sokoldalú, mert közösségteremtő! Telepítésével növelhető a parkok, közösségi terek látogatottsága. Különleges szolgáltatás, mely lépést tart a közösség igényeivel - legyen szó diákokról, utazókról, játszótéri anyukákról vagy ebédszünetüket töltő dolgozókról.


Sorrend:


Sorrend: