Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk

Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla

Cégismertető

 

Minőségi iskolai szemléltetőeszközök

Minden az intelligens osztályterembe

A Stiefel Eurocart cégcsoport Közép-Európa vezető iskolai falitérkép és oktatótabló kiadója, és vezető szerepet játszik a tematikus üzleti térképek piacán is. Heinrich Stiefel 1982-ben, egyszemélyes vállalkozásként indította cégét, amely mára Európa nyolc országában működő nemzetközi vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

 

A Magyarországon 1991. óta jelen lévő cég a legmagasabb európai színvonalnak megfelelő térképeket és oktatótablókat gyárt. A térképek kizárólag számítógépes technológiával készülnek, ezért képes a cég a változásokra rugalmasan reagálni. Ma nincs olyan oktatási intézmény Magyarországon, ahol legalább néhány Stiefel-térkép vagy Steinberger oktatótabló ne lógna a falon. Minden tablónkat és térképünket ismert szakemberek állítják össze és lektorálják, figyelembe véve a pedagógusok kívánságait és gyakorlati oktatási tapasztalatokat is, így az elkészült térkép vagy tabló a pedagógus munkáját megkönnyíti és a diákoknak örömet szerez. Minden magyar nyelvű Stiefel-termék magyar szerzők segítségével, magyar munkaerővel készül – német minőségben.

 

Erre a kiváló térképi és grafikai alapanyagra és a felhalmozott tapasztalatokra alapozva kezdte meg a Stiefel 2006-ban – egyszerre három országban – az interaktív táblához készített oktatóanyagok fejlesztését. Ezek a korszerű tananyagok azért népszerűek, mert könnyen megtanulható a kezelésük, és gyakorlatilag semmilyen számítógépes előképzettséget nem igényelnek. Ha pedig még csak most választanak interaktív táblát, akkor a Stiefel-től egy helyről mindent beszerezhetnek hozzá: kifejezetten erős iskolai használatra tervezett táblákat, közeli vetítésű projektorokat, vizualizálókat és akár számítógépeket is. Mindezt fel is szereljük, be is állítjuk, sőt be is tanítjuk a használatukat 1 napos alapozó vagy 30 órás akkreditált (gyakorlatorientált, kiscsoportos) képzésünkön. A Stiefel Eurocart csoport, mint a Legamaster interaktív eszközö, interaktív LCD képernyők közép-európai disztribútora igen kedvező feltételeket kínál az intelligens osztályterem kialakításához.

 

Ma már akár egy teljes iskola felszerelését is tudjuk biztosítani válogatott bel- és külföldi beszállítóinknak köszönhetően – iskolabútorokat és szemléltetőeszközöket a német Conen és a magyar Alex cégtől, fizikai, kémiai és biológia taneszközöket a német Conatex, az amerikai Pasco és a magyar Reanal cégtől, a tornaszőnyegeket a Bänfertől, egyéb sporteszközöket a magyar Winner és a Drenco cégtől, készségfejlesztő játékokat és interaktív óvodai eszközöket a TTS-től és a Learning Resources-től, SNI eszközöket a svéd Tobii-tól szerzünk be. Ezek a cégek garanciát jelentenek a megbízható, kiváló minőségre.

 

Kérjen helyszíni interaktív eszköz vagy szoftverbemutatót, vagy látogasson el a központunkban található bemutatóterembe!

 

További információkkal szívesen állunk az Ön rendelkezésére!

 

Herczog Gábor

ügyvezető igazgató

telefon: (06-1) 415-2010; telefax: 414-7080

e-mail: iskola@stiefel.hu

fontosabb tematikus weblapjaink és webáruházaink: www.stiefel.hu, www.iskolaellato.hu, www.interaktiveszkozok.hu, www.legavisual.hu, www.iskola.okostabla.hu, www.taneszkoz.stiefel.hu, www.magyarhistoria.hu