Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


1/2/3 napos alapképzés (kihelyezett) / fő

1/2/3 napos alapképzés (kihelyezett) / fő
 • Cikkszám
  2013_10_01
Adatok
Sajátítsa el,az 1 napos alapképzésünkön az interaktív tábla használatát!Képzésünk 10-30 órában nyújt Önnek alapvető táblahasználati ismereteket. Profi oktatónktól megszerzett tudásával,az iskolai és üzleti életben,még sikeresebben és hatékonyabban lehet jele
 • Kommunikáció kutatók felméréseiből világosan kiderül, hogy az emberi tapasztalás 83%-ban a vizualitásra épül. Ebből kifolyólag az információ átadás minősége az oktatásban és az üzleti életben egyaránt kiemelkedő fontosságú. A cégvezetés és az oktatás aktív folyamatában az interaktív tábla egy olyan segédeszközt jelent, mellyel a kommunikáció könnyen érthetővé és élvezhetővé válik. A modern üzleti élet vezetői eredményesebbé válnak egy interaktív tábla használatával: növelheti a kollegák motiváltságát, vezetői módszerei hatékonyságát.

   

  Sajátítsa el,az 1-3 napos alapképzésünkön az interaktív tábla használatát!Képzésünk 10-30 órában nyújt Önnek alapvető táblahasználati ismereteket. Profi oktatónktól megszerzett tudásával,az iskolai és üzleti életben,még sikeresebben és hatékonyabban lehet jelen!

   

  Képzésünket az Önök által használt táblához igazítjuk!

   

  Figyelem! Oktatási intézmények számára 5 fő felett jelentős kedvezményt biztosítunk!