Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


TINA8 Diák/Hobby verzió

TINA8 Diák/Hobby verzió
 • Cikkszám
  DS-TINA
Adatok
21 336 Ft
A TINA program diák és hobby verziója hatékony, kedvező árú eszköz az elektronikát tanuló diákok, egyetemi hallgatók és az elektronikát kedvelők számára.
 • A TINA program diák és hobby verziója hatékony, kedvező árú eszköz az elektronikát tanuló diákok, egyetemi hallgatók és az elektronikát kedvelők számára. A programmal tetszőleges analóg, digitális és vegyes típusú áramkörök szerkeszthetők és vizsgálhatók fejlett analízis eszközökkel vagy virtuális laboratóriumban. A TINA program egyedülállóan hatékony a tanulásban a képleteket is előállító szimbolikus analízis, matematikai szerkesztő, diagramrajzoló és a gyakorló üzemmódnak köszönhetően.


  A programban a fejlett és könnyen használható kapcsolási-rajz szerkesztővel tetszőleges áramkör gyorsan előállítható. Az áramköri komponensek kiválasztásához több mind 10,000 elemet tartalmazó könyvtár az áramkörök vizsgálatához több mint 20 féle analízis funkció, az analízis eredmények dokumentálásához különlegesen kidolgozott diagramrajzoló áll rendelkezésre. Az áramköröket virtuális műszerek segítségével működés közben is vizsgálhatjuk a TINA interaktív üzemmódjában.
  Az egyedülálló szimbolikus analízis segítségével átviteli függvények, időfüggvények, pólus és zérus kép egyaránt előállítható, amely igen nagy segítség házi feladatok kidolgozásához és ellenőrzéséhez. Az előállított képletek az áramköri komponenseknek szimbolikus nevét is tartalmazhatják, így segítségükkel az áramkörök működését mélyebben megérthetjük, és órákig tartó levelezések munkáját takaríthatjuk meg, illetve ellenőrizhetjük.


  A TINA programban külön eszközök állnak rendelkezésre a feladatmegoldás és áramköri hibakeresés gyakorlására. A feladatok megoldását a programba beépített interpreter segíti, amellyel valós és komplex számokkal történő műveletek, lineáris egyenletrendszerek megoldása, integrálás és differenciálás egyaránt elvégezhető. A program gyakorló üzemmódjában egy vizsgaszerű szituáció szimulálható, amely segítséget nyújt vizsgadrukk leküzdésében és a magabiztos feladatmegoldó készség kialakításában.


  Rendszerkövetelmények:

  IBM PC kompatibilis számítógép
  Windows 9x/NT/2000/ME/XP
  166MHz vagy gyorsabb processzor
  VGA grafikus kártya
  64MB of RAM
  50MB merevlemez
  20X CD-ROM
  Egér