Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Környezetismeret CD

Környezetismeret CD
 • Cikkszám
  EVS017-1
  Tömeg
  1 kg/db
Adatok
31 750 Ft
Az osztályonként választható 6-6, egyenként legalább három pályás kreatív feladat támogatja az környezetismeret tantárgy alapvető célját: felkelteni a tanulókban környezetük élő és élettelen...
 • Megrendelhető 5 gépre, 10 gépre és 20 gépre telepíthető változatban is. Speciális ClassmatePC felbontásban is telepíthető!


  Az osztályonként felkínált 6-6, egyenként  legalább három pályás kreatív feladat támogatja az környezetismeret tantárgy alapvető célját:  felkelteni a tanulókban környezetük élő és élettelen világa iránti érdeklődést.

  Az Okos Doboz feladatai ugyan nem készítenek fel az önálló ismeretszerzésre, ám segítenek abban, hogy a tanulók megismerjék és értékeljék környezetük értékeit, legyenek képesek felismerni és elkerülni a veszélyhelyzeteket.


  A feladatok elsősorban a közvetlen - lakóhelyi, iskolai, települési -, majd egyre táguló környezettel kapcsolatosak, ezáltal erősítik a lakóhelyhez, hazánkhoz való kötődést. Igy  ösztönöznek a környezet védelmét szolgáló cselekvésekre. A kreativ, fejlesztő  feladatok segítik az  önálló, elemi fokú térben és időben való tájékozódást valamint újszerűen közelítik meg az anyagok különböző formáinak érzékelhető tulajdonságait és azok változásait. A feladatok egyrésze erősen támaszkodik a kisdiákok néprajzi ismereteire.

  Az órákon továbbvihető módon támogatják a feladatok  az oktatási folyamat résztvevőit abban, hogy a tanulók helyes egészségszokásokat alakítsanak ki, valamint növekedjen önmaguk és környezetük iránti felelősségérzetük.