Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Matematika 9. (Vancsó) animációk

Matematika 9. (Vancsó) animációk
  • Cikkszám
    MK-6111-3
Adatok
28 900 Ft
A Vancsó Ödön nevével fémjelzett matematika tankönyvsorozatunkhoz a GeoGebra dinamikus matematikai programmal készítettünk animációkat.
  • Egyre inkább tapasztaljuk, hogy a tanár kollégák kezdik megismerni és megszeretni az interaktív matematikai programokat, melyek között a GeoGebra ingyenességének és folyamatos fejlesztésének hála nagyon népszerűvé vált.


    Azok számára, akik még nem ismerik a programot, a CD-n a telepítéshez és használathoz is található segédlettel megtámogatott animációk kiváló lehetőség nyújtanak az ismerkedéshez. Akik pedig már járatosak a program használatában, biztosan örülnek az elkészített, de a program sajátosságának köszönhetően továbbfejleszthető, átalakítható animációknak.


    A Matematika 9. tankönyv 38 fejezetéhez, a Matematika 10. tankönyv 36 fejezetéhez készültek animációk, ezt a könyvek megfelelő fejezeténél GeoGebra felirat jelzi. A kifejezetten egy kidolgozott mintapéldához, illetve feladathoz kapcsolódó animációk esetében a CD-ken is megtekinthető a tankönyv megfelelő feladata pdf formátumban.