Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Ruhaipari technológia - multimédiás elemek CD

Ruhaipari technológia - multimédiás elemek CD
  • Cikkszám
    MK-6123-7-J
Adatok
9 900 Ft
A tankönyv alaptankönyvként készült a szakmunkás- és a technikusképzés számára. Mindazon alapismereteket összefoglalja, amelyekre épülve elsajátíthatók a különféle ruhaipari termékcsoportok gyártástechnológiái.
  • A tankönyv alaptankönyvként készült a szakmunkás- és a technikusképzés számára. Mindazon alapismereteket összefoglalja, amelyekre épülve elsajátíthatók a különféle ruhaipari termékcsoportok gyártástechnológiái. A varrástechnológia, gyártáselőkészítés, szabási, ragasztási, hegesztési és vasalási technológia témakörét a tanárnak és a tanulónak is egyaránt segítséget nyújtó ellenőrző kérdések és feladatok zárják. A könyvben külön jelöltük a szakmunkásképzéshez szükséges részeket. A tankönyvben sok színes és fekete-fehér ábra segíti a tananyag jobb megértését.


    A CD 10 teljesen vagy részben interaktív animációt és 50 tesztkérdést tartalmaz hat témakörben. Az animációk a következők: ruhaipari ábrázolási módok, varratok méretjellemzői, egyenes gomblyuk készítése, szabásminták területének meghatározása, terítési módok, rögzítősín véglevágó géppel, különböző szabási módok, korszerű szabászati rendszer, ragasztóanyag elosztása, pliszégép részek.
    A CD-korong képére kattintva az animációkból mentett képernyőképeket láthat.