Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Ruhaipari géptan - multimédiás elemek CD

Ruhaipari géptan - multimédiás elemek CD
  • Cikkszám
    MK-6125-3-J
Adatok
9 900 Ft
A ruhagyártás a széles körű munkamegosztás következtében sokféle gépet és berendezést igényel. A tankönyvből ezen előkészítő és szabászgépek, varróautomaták, vasaló- és ragasztóberendezések szerkezeti felépítése, működése és alkalmazási lehetőségei ismerh
  • A ruhagyártás a széles körű munkamegosztás következtében sokféle gépet és berendezést igényel. A tankönyvből ezen előkészítő és szabászgépek, varróautomaták, vasaló- és ragasztóberendezések szerkezeti felépítése, működése és alkalmazási lehetőségei ismerhetők meg. A tantárgy feladata, hogy a tanulók a gépek megismerésén túl megtanulják azok szerelését, szabályozását, beállítását is.


    A CD 10 teljesen vagy részben interaktív animációt és 50 tesztkérdést tartalmaz hat témakörben. Az animációk a következők: jelképi jelölések, fotoelektronikus szélvezérlés, forgattyús tűmozgás, négyzetes mozgású alsó továbbító, gyorsvarrógép, háromfonalas szegővarrat, láncöltésű gombfelvarró gép, koordinátaasztalos varróautomata, pneumatikus vasalóprés, folyamatos működésű ragasztóberendezés.
    A CD-korong képére kattintva az animációkból mentett képernyőképeket láthat.