Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Biológia 7. interaktív tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel

Biológia 7. interaktív tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel
  • Cikkszám
    MK-6140-8
Adatok
28 900 Ft
Szemléltetést segítő interaktív szoftver a Biológia 7. tankönyvhöz.
  • A sokoldalú animációgyűjtemények a jelenségek vizsgálatát, természeti környezetünk megismerését, az összefüggések felfedezését, az ismeretek elsajátítását a vizualitáson és az interakciókon keresztül teszik teljessé.


     


    A természettudományos mellett, a digitális kompetenciák fejlesztésére, a kölcsönös párbeszéd által a nyelvi-kommunikációs képességek ki teljesítésére is lehetőség nyílik. A gyűjtemény jól alkalmazható interaktív táblán és számítógépen egyaránt. Az animációk igény szerint, jelenségek bemutatására, plenáris megbeszélésre, új anyag bevezetésére, egyéni- vagy csoportmunka keretében gyakorlásra, differenciáltan, felzárkóztatásra vagy tehetséggondozásra is használhatók. A beépített ellenőrző és értékelő funkció a számítógép vagy a tábla melletti önálló, páros- és csapat munkában való felhasználást is biztosítja.


    A 7. osztályos biológia tankönyv témaköreihez – életközösségek, a Föld élővilága, az élőlények rendszerezése – illeszkedő, jórészt a tankönyvi ábrák, képek felhasználásával készült animációk hatékonyan segítik a tananyag feldolgozását, bőséges lehetőséget biztosítva a leckék bevezetésére, gyakorlásra, differenciálásra.