Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Fizika 7. interaktív tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel

Fizika 7. interaktív tankönyvfeldolgozás multimédiás elemekkel
  • Cikkszám
    MK-6142-2
Adatok
28 900 Ft
A szoftver nagyban megkönnyíti a Fizika 7. tankönyv anyagának tanórai szemléltetését és ezáltal a diákok számára a tananyag befoadását.
  • Elsődleges célunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetben érvényesülő törvényszerűségek, ezen belül a fizikai jelenségek megértése iránt. Ez az érdeklődés jelentheti a tanulók későbbi természettudományos műveltségének legfontosabb alapozását.


    Egyszerű jelenségeken, de lehetőleg minél több példán keresztül mutatjuk meg, hogy a természet jelenségei kísérletileg vizsgálhatók, megérthetők és az így szerzett ismeretek a mindennapi életben hasznosíthatók.


    Tudatosítani szeretnénk, hogy a fizikai ismeretek a technikai fejlődésen, a használati tárgyakon, a környezet kialakításán keresztül döntő hatással vannak az ember életmódjára, élet minőségére. Ezekben a tankönyvekben törekszünk arra, hogy tanulóink értékeljék a természet szépségeit, emellett bemutatjuk, hogy a fizikai jelenségek megismerése mennyiben teszi lehetővé a természetes környezet megismerését, s a szerzett tudás birtokában lehetőség van a környezet megóvására is.


    A Fizika 7. osztályosoknak tankönyvhöz kapcsolódó interaktív tananyag animációi, interaktív feladatai lefedik az évfolyam tananyagának lényeges részeit. A kísérletek modellezése kiegészíti a szemléltetést, lehetőséget biztosít a jelenségek részletes megfigyelésére. Elsődleges célunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését a természetben érvényesülő törvényszerűségek, ezen belül a fizikai jelenségek megértése iránt.