Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Betűvár - interaktív tananyag

Betűvár - interaktív tananyag
  • Cikkszám
    MK-6222-1
Adatok
19 900 Ft
A Betűvár a nagy tapasztalatú, lelkes vezetőtanítók által írt Forrás Magyar nyelv és irodalom 1–4. tankönyvcsalád ábécéskönyve, melynek olvasástanítási módszere a hangoztató-elemző-összetevő betűtanulás, a szótagoló olvasás.
  • A kifejezőkészség és a szókincs fejlesztését nagy formátumú, gyermekközeli grafikák segítik, s a tankönyvhöz interaktív tananyag is kapcsolódik, amely más megközelítésben tálalja az olvasás tanulásához szükséges ismeretanyagot, feladatokat.


     


    A Betűvár című ábécéskönyvhöz készült interaktív tananyagot számtalan változatos, differenciálásra is alkalmas feladattal töltöttük fel, melyeknek alapja a papíralapú tankönyv. A taneszköz magában foglalja a betűtanulást előkészítő időszak fejlesztő feladatrendszerét, a teljes magyar ábécé megismertetésének, a betűismeret megszilárdításának, valamint a szó- és mondatolvasás technikai elsajátításának programját. Az interaktív tananyagban az olvasás technikájának elsajátítása mellett az auditív figyelem fejlesztése is szerepet kapott, az olvasás tanulását a feladatokhoz készült hanganyagok is támogatják. A multimédiás tartalmaknak köszönhetően a tanulási motiváció növelhető, az érdeklődés fenntartható.