Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Beszéd és olvasás 1. - interaktív tananyag

Beszéd és olvasás 1. - interaktív tananyag
  • Cikkszám
    MK-6264-1
Adatok
28 900 Ft
A Beszéd és olvasás digitális gyakorló a beszédhang hangoztatására, a betűtanulásra, a betűfelismerésre és az összeolvasás gyakoroltatására, valamint az olvasástechnikai készségek és az értő olvasás fejlesztésére használható feladatbank és kiegészítő digi
  • A Beszéd és olvasás – kiadónk új, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként – a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyv moduljaihoz is kapcsolható, de önállóan is kiválóan használható taneszköz.
    A több mint 400 feladatot és animációt tartalmazó taneszköz a gyerekek már meglevő vagy szunnyadó ismereteire épülő, játékos, beszédre késztető feladatokat és illusztrációkat tartalmaz, figyelembe véve, hogy a gyerekek spontán igénye a felhőtlen játék, a mesevilág. Ezekre alapozva kelti fel a modulokba rendezett feladatbank a gyerekek érdeklődését az olvasás és a kommunikáció iránt: fokozatosan tudatosítja és fejleszti a gyerekek készségeit-képességeit ezen a területen. A taneszköz az egyre tudatosabb beszédhang-felismerés és kiejtés, az egyre biztosabb betűfelismerés és összeolvasás, azaz az egyre magabiztosabb szövegértés és szövegalkotás jegyében készült. A betűtanulási-gyakorlási szakaszban a szóhoz, hanghoz, betűhöz asszociált hívóképek jelennek meg a modulok elején, segítve a hang-betű kapcsolat megerősítését, az optikai kép rögzülését, valamint a gyerekek és a tanítók tájékozódását a kiadványban.