Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Írás gyakorlólapok és munkafüzet - interaktív tananyag

Írás gyakorlólapok és munkafüzet - interaktív tananyag
  • Cikkszám
    MK-6265-8
Adatok
28 900 Ft
Az ÍRÁS gyakorlólapok és munkafüzet a vázoláshoz, az írástanuláshoz és az írástechnikai készségek fejlesztésének gyakorlásához használható feladatbank és kiegészítő taneszköz.
  • A több mint 600 feladatot tartalmazó digitális taneszköz az egyre biztosabb betűfelismerés és egyre lendületesebb írás jegyében készült. A taneszköz célja, hogy játékos és változatos, differenciálásra is kiválóan alkalmas feladatok által, fokozatosan alapozza meg az írástechnikai készséget.


    A taneszköz feladatainak megszerkesztésekor figyelembe vettük az olvasásórák betűtanításának differenciálását, ezt erősítik meg a taneszköz írásos feladatai is. A feladatok a készségek, képes-ségek fejlesztésén túl a kognitív funkciók fejlesztését is megcélozzák. A hasonló alakú betűk írásbeli diszkriminációjára külön gyakorlófeladatokat iktattunk be a tananyagba. Az ÍRÁS feladatbankhoz és kiegészítő taneszközhöz Írás digitális gyakorlólapok is tartozik, amely a betűírást készíti elő és gyakoroltatja. A gyakorlólapok (az írás taneszközzel szorosan együtt kezelve) a hangoztató-elemző-összetevő olvasástanítási módszerrel való tanítást egészíti ki álló c kötéses írástanítási programmal. Interaktív táblán való használat esetén segítik a nagymozgások begyakorlását, a vállból indított, majd a kéz mozdulataira levitt írástechnikai készségek minél alaposabb begyakorlását is. Az írás-olvasás taneszközök integrált osztályokban is kiválóan használhatóak.