Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Gyakorlati taneszközcsomag - Elektrotechnika-elektronika

Gyakorlati taneszközcsomag - Elektrotechnika-elektronika
 • Cikkszám
  MK-6345-7
Adatok
45 000 Ft
Taneszközcsomagunk az elektrotechnika–elektronika témakörben összeállított, a gyakorlati oktatást támogató szakmai eszköztár.
 • Taneszközcsomagunk az elektrotechnika–elektronika témakörben összeállított, a gyakorlati oktatást támogató szakmai eszköztár. Az 56 interaktív animáció (témakörök: anyagismeret, gyártástechnológia, villamos műszaki rajzi ismeretek, háztartási gépek felépítése és működése, vezérlés és szabályozás, PLC, robottechnika, elektrotechnikai szakismeretek) használható kivetítve vagy interaktív táblán is.


  A 931 tesztfeladat alkalmas az önellenőrzésre és értékelésre. A megoldásokat a program százalékosan értékeli. A csomagban 41 írásvetítő fólia digitalizált változata, valamint fotógyűjtemény is található.


  A csomag részét képezi Cappuccino teszt- és feladatkészítő programunk, amellyel nyolc feladattípusban készíthet különféle, akár differenciált


  pontozású feladatsorokat. Az Excel programban való feltöltés után a kérdéssorok véletlenszerűen, témakörönként vagy feladattípusonként is


  lekérhetők, beállítható időkorlát, egyéni teszt vagy csapatjáték. Az eredmények menthetők, és lehetőség van nyomtatható feladatlap készítésére is.