Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Gyakorlati taneszközcsomag - Közlekedés

Gyakorlati taneszközcsomag - Közlekedés
  • Cikkszám
    MK-6346-4
Adatok
25 000 Ft
Taneszközcsomagunk a közlekedés témakörben összeállított, a gyakorlati oktatást támogató szakmai eszköztár.
  • Taneszközcsomagunk a közlekedés témakörben összeállított, a gyakorlati oktatást támogató szakmai eszköztár. Az 55 interaktív animáció (témakörök: közlekedési alapismeretek, különböző járművek és részeik felépítése, működése, gépjárműszerkezetek, gépjármű-technikai alapismeretek, autóvillamosság) használható kivetítve vagy interaktív táblán is.


    Az 1270 tesztfeladat alkalmas az önellenőrzésre és értékelésre. A megoldásokat a program százalékosan értékeli. A csomagban 154 írásvetítő fólia digitalizált változata, valamint 180 színes képből álló fotógyűjtemény is található.


    A csomag részét képezi Cappuccino teszt- és feladatkészítő programunk, amellyel nyolc feladattípusban készíthet különféle, akár differenciált pontozású feladatsorokat. Az Excel programban való feltöltés után a kérdéssorok véletlenszerűen, témakörönként vagy feladattípusonként is lekérhetők, beállítható időkorlát, egyéni teszt vagy csapatjáték. Az eredmények menthetők, és lehetőség van nyomtatható feladatlap készítésére is.