Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Csővezeték-, készülékszerelő és irányítástechnika CD

Csővezeték-, készülékszerelő és irányítástechnika CD
 • Cikkszám
  MK-6362-4
Adatok
14 900 Ft
A gépész szakmacsoport számára készült CD digitális tananyaga animációkat és tesztfeladatokat tartalmaz a vízvezeték- és központifűtés-szerelő, a gázvezeték- és készülékszerelő szakma, valamint az irányítástechnika, szabályozás témaköréből.
 • A gépész szakmacsoport számára készült CD azon innovatív pedagógusoknak nyújt digitális segédanyagot élményszerű formában, akik az órai interaktivitást, a tanulók motiváltságát erősítve, hatékonyabban szeretnének oktatni.
  A tananyag elsajátítása és folyamatos művelése komoly erőfeszítéseket kíván, az elvárásoknak csak az tud megfelelni, aki alaposan és rendszeresen készül, aki elméleti és gyakorlati ismereteit napra készen tartja.
  Ennek jegyében és szellemében készítettük ezt a digitális tananyagot, amely animációk és tesztfeladatok segítségével mutatja be a nyomáscsökkentést, szelepeket, tömítéseket, áttekinti a gázégők, csőhajlítás, fűtőtestek, csőhálózatok, folyadékszint-irányítás témaköröket, valamint foglalkozik a különféle szabályozó rendszerekkel.
  Az animációk – amelyeknek nagy része interaktív – egyaránt használhatók egyszerűen kivetítve és interaktív táblán. A CD-n található tesztkészítő


  programmal órai feleltetéshez vagy csapatjátékhoz állíthatjuk össze a tesztfeladatokat, véletlenszerűen vagy témakörök szerint, és megadható a


  feladatok száma is. A megoldásokat a program százalékosan értékeli.