Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Fémipari alapképzés CD

Fémipari alapképzés CD
  • Cikkszám
    MK-6363-1
Adatok
14 900 Ft
Az interaktív CD digitális tananyaga animációkat és tesztfeladatokat tartalmaz a fémipari alapismeretek témaköréből: kötésekről, a megmunkálás technológiáiról és gépeiről.
  • Minden anyag – bármilyen tulajdonságú is – valamilyen módon alakítható. Az üveg éppen úgy formálható, mint a fa vagy az acél, de nem ugyanazokkal az eszközökkel és nem ugyanolyan módon. A CD tartalma többféle vas-, fém- és műszeripari szakma alapképzését vonja egységes keretbe, ugyanakkor az egyes szakmák speciális követelményeit is tartalmazza.
    A fémipari alapismeretek elsajátítása és folyamatos művelése komoly erőfeszítéseket kíván, az elvárásoknak csak az tud megfelelni, aki alaposan és rendszeresen készül, aki elméleti és gyakorlati ismereteit napra készen tartja.


    Ennek jegyében és szellemében készítettük ezt a digitális tananyagot, amely animációk és tesztfeladatok segítségével mutatja be a térbeli előrajzolást, oldható és nem oldható kötések elvét és alkalmazásait, áttekinti a kovácsolást és hőkezelést, foglalkozik a forgácsoló alakításokkal, mérőeszközök és fúrógépek használatával. Az animációk – amelyeknek nagy része interaktív – egyaránt használhatók egyszerűen kivetítve és interaktív táblán. A CD-n található tesztkészítő programmal órai feleltetéshez vagy csapatjátékhoz állíthatjuk össze a tesztfeladatokat, véletlenszerűen vagy témakörök szerint, és megadható a feladatok száma is. A megoldásokat a program százalékosan értékeli.