Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Digitális történelmi atlasz I. (őskor-XVIII. század) CD 3 gépes licenc

Digitális történelmi atlasz I. (őskor-XVIII. század) CD 3 gépes licenc
 • Cikkszám
  SLD007
Adatok
48 900 Ft

Történelmi tér-kép-tár I. és II.digitális CD felpezsdíti a hagyományos történelemórák menetét, élvezetesebbé, színesebbé téve az oktatást. Kifejezetten ajánljuk interaktív táblákhoz vagy projektoros kivetítéshez, de a térképek számítógép monitoron is jól
 • Használja ki a digitális technika vívmányait!


  Történelmi tér-kép-tár I. és II.digitális CD felpezsdíti a hagyományos történelemórák menetét, élvezetesebbé, színesebbé téve az oktatást. Kifejezetten ajánljuk interaktív táblákhoz vagy projektoros kivetítéshez, de a térképek számítógép monitoron is jól láthatóak. A CD használata nagyon egyszerű, könnyen elsajátítható. A Stiefel kiadó új digitális történelmi atlaszának első része az 5-6. osztályosoknak (10-12 éveseknek) készült, de minden iskolatípusban használható az őskortól a XVIII. századig terjedő időszak egyetemes és magyar történelmi eseményeinek a tanításához.A CD-n Időszalaggal ábrázoltuk a legfontosabb események időpontjait és időtartamát.
  • Több mint 50 kiváló minőségű tematikus térkép, az őskortól a XVIII.századig, egyetlen oktató CD-n!

  • A térképek interaktív táblához is remekül használhatók.

  • Kivételesen jó minőségüknek köszönhetően a térképek minőségromlás nélkül nagyíthatóak, így egy-egy nagyobb területet vagy földrészt ábrázoló térképen akár egy ország vagy hadjárat, kereskedelmi útvonal is kitűnő minőségben megmutatható.

  • A nagyított térképeken négy irányban történő mozgatásra nyílik lehetőség, így a különböző térképrészletek közötti váltás könnyen követi a magyarázat ritmusát.

  • A könnyen kezelhető tartalomjegyzék, nagyítás és mozgatás folyamatos előadást tesz lehetővé, technikai szünetek nélkül.

  • Az egyetemes történelem alakulását bemutató térképek mellett a Magyarország történelmét bemutató térképek lehetőséget teremtenek hazánk történelmének részletes bemutatására.

  • A történelmi eseményeket, hadjáratokat, csatákat és határváltozásokat bemutató térképeket tematikus térképek is kiegészítik, melyek egy-egy speciális témakör alapos megismertetésére is lehetőséget teremtenek.

  • A tematikus térképek lehetőségeket biztosítanak összehasonlításra, történelmi folyamatok bemutatására, akár más szaktantárgyak esetében is. Így összevethető például Magyarország bányászata a XIV. században és hazánk jelenlegi ipara.