Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Életközösségek - oktató CD

Életközösségek - oktató CD
 • Életközösségek - oktató CD
 • Életközösségek - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD101
Adatok
36 000 Ft

Az Életközösségek digitális tananyag segítségével játékosan és látványosan sajátíthatók el a környezetünkben élő állat-és növényvilág ismeretének alapjai, és játékos feladatokon keresztül ismerhetjük meg az erdő, a mező, a folyóvíz és a mocsár életközösségeit.

 • Az Életközösségek digitális tananyag segítségével játékosan és látványosan sajátíthatók el a környezetünkben élő állat-és növényvilág ismeretének alapjai, és játékos feladatokon keresztül ismerhetjük meg az erdő, a mező, a folyóvíz és a mocsár életközösségeit.

  Már első osztálytól használható, sőt, interaktív táblával rendelkező óvodáknak is ajánljuk.

   

  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).

   

  Hasonlóan a korábban megjelent papír alapú Életközösségek tablókhoz, most interaktív formában, feladatokkal elevenedik meg az erdő, a mező, a folyóvíz valamint a mocsár növény- és állatvilága.

   

  • Az életközösségeket bemutató oktató CD rendkívül szép grafikai ábrázolása mellett többféle megközelítési módot is kínál az élőlények és élőhelyeik bemutatására.
  • A teljes ismeretanyagot négy élőhely szerint osztja fejezetekre, melyeket a főmenüből választhatunk ki: az erdő, a mező, a mocsár és a folyóvíz életközössége ismerhető meg külön-külön.
  • A tablók interaktív táblához is remekül használhatók.
  • A teljes tablónézet esetében a kurzor mozgatásával jeleníthetőek meg az élőlények nevei, szabad „barangolást” biztosítva a természetben.
  • A feladatlehetőségek széles skálája változatossá és élvezetessé teszi az órai munkát. A diákok tudásszintjének megfelelően választható ki, hogy a témához kapcsolódó feladatoknál a tanár adjon-e segítséget például az állatok megfelelő környezetben történő elhelyezéséhez a kontúrok ábrázolásával. Biztos tudás esetén továbblépési lehetőséget biztosít a feladat kontúrok nélküli gyakorlása.
  • A könnyen kezelhető tartalomjegyzék és menüsor folyamatos előadást tesz lehetővé, technikai szünetek nélkül.
  • Hét nyelven jeleníthető meg a CD tartalma, ami többcélú felhasználást is lehetővé tesz. A természetismeret oktatása mellett kitűnően alkalmazható a nyelvoktatásban is, akár a világnyelveken, akár nemzetiségi oktatásban.
  • Művészi képei felkeltik a diákok érdeklődését, élvezetessé teszik a feladatmegoldást, oldják a szereplési kényszer feszültségét.